Κωνσταντίνου: «Να κρατήσουμε τον κορμό μας»

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Απόλλωνα, βγάζοντας και ειδήσεις για το υφιστάμενο ρόστερ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, στάθηκε και στον θάνατο του Κρίστη Ρέβη που αποτέλεσε ένα σπουδαίο πρόσωπο για την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0:

Για τον Βέβη: «Ένας άνθρωπος ο οποίος, σαφέστατα του αρμόζει η λέξη Θρύλος. Ήταν από τους ανθρώπους οι οποίοι καθημερινά, η ζωή τους άρχιζε και τελείωνε στην ιδέα του Απόλλωνα. Τίμησε την ομάδα μας ποικιλοτρόπως, είτε ως ποδοσφαιριστής, σύμβολο για εμάς. Ακολούθως υπηρέτησε το σύλλογο ως αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τη θέση του σε μέλος σε ΔΣ όπως και από άλλες θέσεις. Δεν ήταν «βράχος» μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην ζωή. Ήταν καθημερινά στο Κολόσσι για να υποδεχθεί τους παίκτες που έκαναν προπόνηση. Ήταν μία ανιδιοτελής, αυθεντική και πραγματική αγάπη του ιδίου στον Απόλλωνα. Έζησε όλη την πορεία του Απόλλωνα από την πρώτη μέρα της ζωής του. Τον εγκαταλείπει σήμερα. Να εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Σίγουρα ο Απόλλωνας κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, που θα διατηρούν το όνομά του πάντα ζωντανό στην ιστορία του Απόλλωνα».

Για το αν υπάρχουν εξελίξεις με αυτούς που δεν αποδέχονται τις αποκοπές: «Τα πράγματα έχουν παραμείνει τα ίδια. Αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί και αυτό το ζήτημα. Αισθανόμαστε ότι έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς αυτό το θέμα, χωρίς να διαπραγματευτούμε διαφορετικά με τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Όλοι κρίνονται με τα ίδια κριτήρια, σε όλους είναι ίδια η πρόταση. Στόχος της ομάδας είναι να διατηρήσει την συντριπτική πλειοψηφία στις τάξεις της. Ήδη, διατηρούμε μεγάλο μέρος του κορμού μας, αν δείτε την αμυντική γραμμή. Με την επιστροφή του Ρομπέρζ είμαστε πλήρης εκεί».

Για τα δημοσιεύματα για τον Αγκίρε: «Ο Αγκίρε θα είναι στην ομάδα και του χρόνου».
Για το αν είναι σε καλό δρόμο του Νσούε: «Ο Νσούε βρίσκεται στους ποδοσφαιριστές που έχω προαναφέρει».

Για τον Ρομπέρζ: «Όπως είπα, παραμένει όλη η αμυντική μας γραμμή και επιστρέφει και ο Ρομπέρζ. Προπονείτε μαζί μας κανονικά, είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση».
Για τα νέα δεδομένα με το οικονομικό: «Ακόμη και με τη νέα τάξη πραγμάτων, θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα. Μη θεωρείτε πως αυτό συμβαίνει μόνο στην Κύπρο, αλλά σε όλο τον κόσμο. Όταν έχεις απώλειες θα πρέπει να μειώσεις τα έξοδά σου. Ο Απόλλωνας, απλά, κάλυψε μέρος της ζημιάς που έχει υποστεί».

Για το 7.5% των αποκοπών: «Είναι ένα ποσοστό, λιγότερο από ένα μισθό. ‘Ένα ποσό το οποίο μπορούν να πάρουν πίσω οι παίκτες αν εκπληρώσουν κάποια ζητήματα. Μη θεωρείτε πως ο Απόλλωνας έχει επωφεληθεί από αυτό, ούτε το 70% της ζημιάς δεν έχει καλύψει».

Για το αν έχει υπολογιστεί η ζημιά: «Έχει υπολογιστεί, δεν είναι όμως επί της παρούσης».

Για το αν ενοχλεί η στάση κάποιων ποδοσφαιριστών: «Όχι, δεν μας ενοχλεί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς δεν συνδεόμαστε και δεν έχουμε τις απαιτήσεις που έχει ο απλός φίλαθλος. Γνωρίζουμε την ωμή πραγματικότητα. Από τη στιγμή που περνά ένας ποδοσφαιριστής το κατώφλι στο Κολόσσι, ήρθε για τα χρήματα. Από την πλευρά μας, έχουμε απαίτηση να τιμά τη φανέλα και τον κόσμο του Απόλλωνα. Δεν θεωρούμε απώλεια την φυγή κάποιου ποδοσφαιριστή, απεναντίας, είναι χαρά και τιμή όλων αυτών που έρχονται να παίξουν στον Απόλλωνα».

Για τον Ντιγκινί: «Αν όλα πάνε καλά μέσα από τις επαφές ο Ντιγκινί θα ενισχύσει την επιθετική μας γραμμή».

Για την προετοιμασία: «Είναι θέμα ημερών να αποφασίσουμε ημερομηνίες».