Κοιτάζει αλλού ο Λάρκου, στο περίμενε για Σούπερ Καπ και οι σκέψεις για την προετοιμασία

Σαρφό ήταν και πάει για την Ομόνοια. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν στην λίστα του Νεόφυτου Λάρκου, ωστόσο αφού ο Γκανέζος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές, τότε αυτόματα βάζει τέλος στις όποιες προθέσεις των πρασίνων.

Αυτό δεν σημαίνει πως το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» θα… αποσυντονίζει. Ο Λάρκου και οι συνεργάτες του αξιολογούν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την μεσοεπιθετική γραμμή, η οποία μετά την φυγή του Τιάγκο και τον σοβαρό τραυματισμό του Ασάντε, θα ενισχυθεί σημαντικά. Συγκεκριμένα, στην Ομόνοια ψάχνουν δύο (τουλάχιστον) πρωτοκλασάτους εξτρέμ οι οποίοι θα προσθέσουν περεταίρω ποιότητα στο υφιστάμενο ρόστερ, ενώ παράλληλα οι πράσινοι ζητούν παίκτες ηγέτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Πέρα από τις μεταγραφές και το ανοικτό κεφάλαιο του Λούφτνερ (η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την αντίστοιχη της Κοπεγχάγης), το τεχνικό επιτελείο είναι στην διαδικασία διαμόρφωσης του προγράμματος προετοιμασίας.

Οι πράσινοι προσανατολίζονται στο να ορίσουν το πρώτο ραντεβού μέσα Ιουνίου, ενώ είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η αποστολή να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν το επιτρέψουν, τότε έχει ήδη διαμορφωθεί plan B για παραμονή της ομάδας στην Κύπρο. Σημαντικό παράγοντα θα παίξουν και οι εμβολιασμοί των παικτών αλλά και του τεχνικού επιτελείου, με τους πλείστους να έχουν ήδη χορηγηθεί την πρώτη δόση.

Τέλος, στην Ομόνοια, όπως επίσης και στην Ανόρθωση, περιμένουν και τον ορισμό του Σούπερ Καπ ώστε να ξεκαθαρίσουν οριστικά οι ημερομηνίες της προετοιμασίας.