Κοιτάει πλέον προς τα πάνω και τη… μεγάλη υπέρβαση!

Ο Ολυμπιακός πήρε ακόμα ένα διπλό και έδειξε πως έχει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα και μακριά από την έδρα του. Η νίκη επί του Εθνικού ήρθε με ανατροπή και αυτό την κάνει ακόμα πιο σημαντική.

Οι μαυροπράσινοι φιγουράρουν πλέον στην 6η θέση και κοιτούν μόνο προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Τουλάχιστον με τη μέχρι τώρα πορεία τους έδειξαν πως δεν είναι ομάδα και υποβάθμιση. Οι Μάντζης και Φαν Κέσελ με τα γκολ τους και ο Νεόφυτος Μιχαήλ με τις αποκρούσεις του πρωταγωνίστησαν στη μεγάλη νίκη, την τρίτη που επιτυγχάνεται μετά από αυτές επί Ένωσης και Ερμή.

Κοιτάει πλέον την αναμέτρηση με την Ομόνοια στο Μακάρειο όπου θα προσπαθήσει να κάνει και τη… μεγάλη υπέρβαση.

Προηγούμενο άρθροΞέχασε τι είναι… νίκη
Επόμενο άρθροΟ Πέτρου και η δικαίωση του Φερέρ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.