«Κλείνει ο Μέρφι, θέλουμε εξάδα και… Ευρώπη»

Δηλώσεις στον Super Sport (104.0), παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Πάλιουρας, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο Ράσιαν Μέρφι θα είναι ο ποδοσφαιριστής της παφιακής ομάδας.

Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και επισήμανε πως οι ιδιοκτήτες θέλουν να δουν την Πάφο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για τις μεταγραφές: «Επισήμως δεν έχουμε ανακοινώσει κάποια μεταγραφή, όμως πιθανώς να έχουμε κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Ράσιαν Μέρφι, το θέμα του οποίου τελειώνει αισίως».

Για το πώς κυλάει η προετοιμασία: «Η ομάδα βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στην Λετονία, μέσα στην εβδομάδα εντάχθηκαν όλοι στην προετοιμασία και από Δευτέρας ξεκινάμε σε πιο έντονους ρυθμούς. Βρίσκονται 17 ποδοσφαιριστές».

Για στόχους: «Είναι ξεκάθαρα η πρώτη εξάδα. Κάθε χρόνο πρέπει να κοιτάμε πιο ψηλά, ένα βήμα κάθε φορά».

Για το αν ενδιαφέρονται για τον Κα: «Τον έχουμε… τσεκάρει, βλέπουμε παίκτες από την Κύπρο, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει ενδιαφέρον».

Για Ράκελς: «Πολύ πιθανό να τον δούμε να συνεχίζει στην ομάδα, συμμετέχει στην προετοιμασία και φαίνεται ότι θα συνεχίσει στην Πάφο».

Για τα φιλικά: «Στην Κύπρο θα παίξουμε φιλικό με την Ανόρθωση, θα παίξουμε και με άλλη μεγάλη ομάδα και θα δώσουμε και κάποια φιλικά στη Λετονία».

Για τον φωτισμό στο «Στέλιος Κυριακίδης»: «Έχουμε ζητήσει συνάντηση με τον ΚΟΑ, πρέπει να το χειριστεί ο οργανισμός, να δουλέψει και πιο σωστά το VAR».

Για το αν θέλουν να διεκδικήσουν θέση στην Ευρώπη: «Όσο περνούν τα χρόνια θα το διεκδικήσουμε, θέλουμε και μείς να δούμε την Πάφο στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Είναι δύσκολο αλλά θα το διεκδικήσουμε».