Κλειδί η νοοτροπία

Είναι το άλφα και το ωμέγα και ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ το γνωρίζει πολύ καλάς

Άλλαξε η διάθεση των πάντων στο Κολόσσι, ύστερα από την επαναφορά της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με την Πάφο. Ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά έκανε και παρατηρήσεις για κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν. Η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο, τούτο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Όμως, πρέπει να «φτιάξει» κι άλλο τη νοοτροπία της στην πορεία, για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου μέχρι τέλους. Ο Γερμανός τεχνικός δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το κεφάλαιο, ξέροντας ότι είναι το άλφα και το ωμέγα για να παίρνει την ουσία η ομάδα του.

Κεφάλαιο… Ολυμπιακός

Στην επόμενη αγωνιστική οι κυανόλευκοι παίζουν εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Την ομάδα που τους… έκανε τη μεγάλη ζημιά την περασμένη σεζόν, αφού η ισοπαλία 2-2 που έφεραν με τους μαυροπράσινους τους στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική με την Ομόνοια. Απέναντί τους θα βρουν τον Γιώργο Πετράκη, τον γιο του πρώην προπονητή τους Γιάννη Πετράκη.

Δεν βιάζεται για Ντζουμ

Ακόμη και αν ο Αρνό Ντζουμ ανεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα, δεν θα βιαστεί ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να τον βάλει να παίξει στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Το περασμένο Σάββατο ήταν εκτός αποστολής ο Παπουνασβίλι, χωρίς να αναφερθεί ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.