Κίρζης για Παπουλή: «Δεν φανταζόμουν το 2012 ότι υπέγραφα ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαιά μας»

Ο Φώτης Παπουλής αποχαιρετά τον Απόλλωνα μετά από οκτώ χρόνια και στο βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα της Λεμεσού με την τελευταία συνέντευξη του Ελλαδίτη αρχηγού, περιλαμβάνονται δηλώσεις του Νίκου Κίρζη.

Ο πρόεδρος των κυανολεύκων τόνισε πως όταν το υπέγραφε το πρώτο του συμβόλαιο το 2012 δεν φανταζόταν ότι υπέγραφε ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ομάδας της Λεμεσού, ενώ δήλωσε περήφανος τόσο για το ποδοσφαιριστή όσο και τον άνθρωπο Παπουλή, τον οποίον στον Απόλλωνα θα θυμούνται σαν τον «δικό τους Φώτη».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κίρζης:

«Όταν το 2012 υπέγραφα το πρώτο συμβόλαιο του Φώτη Παπουλή δεν φανταζόμουν ποτέ ότι υπέγραφα ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ιστορία της ομάδας μας. Δυστυχώς σήμερα αυτό το κεφάλαιο κλείνει μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας.

Φεύγει από την ομάδα μας μετά από οκτώ χρόνια μιας ονειρεμένης παρουσίας όπου δικαιωματικά ο Φώτης έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ομάδας μας. Μεγάλωσε μαζί μας και ήταν πρωταγωνιστής σε αυτή την ιστορική πορεία που περιλάμβανε σχεδόν τα πάντα.

Τίμησε τη φανέλα και το βαρύ περιβραχιόνιο με την αγωνιστική του συμπεριφορά και όχι μόνο. Είμαι περήφανος τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για τον άνθρωπο Φώτη Παπουλή.

Εκ μέρους όλου του Απόλλωνα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φώτη, να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην ποδοσφαιρική και προσωπική του ζωή και να ξέρει ότι πάντα θα εκτιμούμε αυτά που έχει προσφέρει και θα τον θυμόμαστε σαν τον Φώτη του Απόλλωνα. Φώτη σε ευχαριστούμε».