Κίνητρο η πρωτιά στο γκρουπ

Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να εξασφαλίσει θέση στο α’ γκρουπ, στην Πάφος FC θέλουν τουλάχιστον να εκπληρώσουν τον στόχο που έχουν θέσει από εδώ και μπρος. Αυτός είναι η πρωτιά στο β’ γκρουπ, έστω και αν σε αυτό βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Η παφιακή ομάδα αναμετράται (16:00) σήμερα με τους γαλαζοκίτρινους και στόχος της είναι η νίκη.

Πρώτον, για να ανοίξει τη διαφορά στους πέντε βαθμούς και άρα να αποκτήσει ισχυρό πλεονέκτημα για την κατάληψη της 1ης θέσης και, δεύτερον, για να ξεγνοιάσει για τα καλά από τις όποιες έγνοιες έχουν να κάνουν με τον υποβιβασμό. Ο Στιβ Κωνσταντινίδης έχοντας πλέον καλύτερη εικόνα για την ομάδα, μετά από έναν περίπου μήνα στον πάγκο, θέλει σιγά-σιγά να βλέπει από τους παίκτες να εφαρμόζουν τον δικό τους τρόπο παιχνιδιού.

Ο Αγγλοκύπριος τεχνικός θα στερηθεί και σήμερα τις υπηρεσίες των Πάντσεον και Μέρφι αλλά υπάρχει αρκετά καλό υλικό, με αιχμή του δόρατος τον Βαλακάρι, ο οποίος έχει έναν επιπλέον λόγο για να σκοράρει. Και αυτός αφορά το «χρυσό» παπούτσι στο β’ γκρουπ. Τη δεδομένη στιγμή είναι στην κορυφή μαζί με τον Σαντίκ (12 γκολ).