Κίνδυνος αναβολής κι άλλου αγώνα για τον κορωνοϊό

Για την κατάσταση που επικρατεί μετά τη γνωστοποίηση για δέκα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης, στον Super Sport FM.

Όπως ανάφερε, μετά τον αγώνα με τη Δόξα (διαβάστε ΕΔΩ), θα πρέπει να αναβληθεί και ο επόμενος αγώνας των ερυθρολεύκων απέναντι στον Ερμή.

Από τα δέκα κρούσματα, τα εννέα αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας και γι’ αυτό ίσως αναβληθεί και αυτό το παιχνίδι. Οι προπονήσεις της ομάδας για την ώρα έχουν ανασταλεί.

Για την κατάσταση: «Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη και να ακολουθούμε τα πρωτόκολλα».

Για τις επόμενες υποχρεώσεις: «Δεν μπορεί να γίνει ούτε ο αγώνας με τον Ερμή. Η Νέα Σαλαμίνα θα είναι σε μια δύσκολη θέση αν κληθεί να παίξει. Ίσως και αυτός ο αγώνας θα οδηγηθεί σε αναβολή».

Για το πως προχωρούν: «Οι προπονήσεις έχουν ανασταλεί. Δεν μπορούμε να διακινδυνεύουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών. Από την Τρίτη, θα είμαστε σε θέση, να έχουμε ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο για το πως θα προχωρήσουμε. Πολλοί από εμάς είπαν ότι θα είναι μια δύσκολη και περίεργη χρονιά. Ο Εθνικός είχε μόνο ένα κρούσμα και η ομάδα προχώρησε χωρίς επίπτωση. Εμάς, όμως, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι θα γίνει, πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Είμαστε σε επαφές με την ΚΟΠ και το Υπουργείο Υγείας. Δεν μπορώ να εκτιμήσω πότε θα επανέλθει η ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς».