Κι όμως, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ τον κράτησαν!

Κανείς δεν το περίμενε αλλά συνέβη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στο εξαιρετικά δύσκολο, εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν συμφώνησε με αυτή την απόφαση, ωστόσο η διοίκηση δεν έκανε την κίνηση απομάκρυνσής του.

Και δεν την έκανε γιατί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, οι ίδιοι οι παίκτες, μέσω των αρχηγών τους ανέλαβαν την ευθύνη για τις τελευταίες απαράδεκτες εμφανίσεις δίνοντας την υπόσχεση ότι την Κυριακή θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν! Τώρα, τόσο καιρό γιατί δεν τα έδιναν όλα μόνο οι ίδιοι ξέρουν…

 

Εκτός ο Ανουάρ

Όπως γράψαμε και χθες, ο Ανουάρ θα είναι αυτός που λόγω καρτών θα μείνει εκτός αποστολής για να παίξει ο Ντε Βινσέντι. Το αντίθετο θα γίνει στο επόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Έτσι κι αλλιώς ο Μαροκινός θα πρέπει να ξεκουραστεί καθώς δέχθηκε πολλά χτυπήματα στο παιχνίδι με την Πάφο. Η απουσία του σίγουρα δημιουργεί προβλήματα στον ανασταλτικό τομέα.

Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Γένσεν, όμως ο Δανός θα χρειαστεί στηρίγματα για να τα καταφέρει και είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρει ο Ντε Βινσέντι. Δυστυχώς ένας παίκτης που μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό τον τομέα, ο Βραζιλιάνος Κάρλος Ντίας, μόνο στα διτέρματα χρησιμοποιείται…

 

Θα παίξει ορθόδοξα;

Το μεγάλο ερωτηματικό που επικρατεί ανάμεσα στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ είναι αν αυτή τη φορά ο προπονητής θα παίξει ορθόδοξα και θα παρατάξει τους παίκτες στη θέση όπου μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Δηλαδή, αριστερά να ξεκινήσει ο Γουίλερ και δεξιά ο Ενσούε.

Για τη μεσαία γραμμή τα είπαμε με το κενό που δημιουργεί η απουσία του Ανουάρ. Δεν αποκλείεται αυτή η απουσία να αλλάξει και τον σχηματισμό της ομάδας. Για αριστερά υπολογίζουμε τον Ατζίλι και δεξιά τον Εντονγκαλά, ενώ σε θέση φορ μάλλον θα δούμε τον Νούχιου ο οποίος καλείται να δώσει μάχες με τους ψηλούς αμυντικούς της Ανόρθωσης.

Πάντως, πολύ λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο σημερινός ΑΠΟΕΛ μπορεί να συνέλθει για να κτυπήσει την Ανόρθωση μέσα στην έδρα της. Οι παίκτες δήλωσαν ότι μπορούν και το πιστεύουν! Γιά να δούμε τι θα προκύψει τελικά μέσα από αυτό το παιχνίδι.