Κι άλλο κρούσμα κορωνοϊού στο κυπριακό ποδόσφαιρο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, παίκτης της Αχνιώτικης ομάδας, βρέθηκε θετικός στον ιό και έτσι θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να περάσουν από άμεσο εργαστηριακό έλεγχο.

Στο στρατόπεδο των μπλε, υπάρχει ανησυχία, καθώς η ομάδα αγωνίζεται αύριο με τον Άρη στα πλαίσια του κυπέλλου (19:00) και φοβούνται μήπως υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές θετικοί στον ιό.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας ενημερώνει ότι μετά από τον τακτικό έλεγχο που πραγματοποιείται για το COVID-19, ένας ποδοσφαιριστής μας έχει βρεθεί θετικός στον ιό. Οι προπονήσεις έχουν αναβληθεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες που προνοούνται από το πρωτόκολλο. Θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση μετά την παραλαβή όλων των αποτελεσμάτων από το τεστ στο οποίο θα υποβληθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό μας. Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για την άμεση βοήθεια τους έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες του πρωτοκόλλου εντός και εκτός γηπέδου».