Κετσπάγια: «Ήταν έγκλημα, αποφάσισαν 10 άτομα για προσωπικούς λόγους»

Κάνοντας ανασκόπηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Τιμούρ Κετσπάγια, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet, έκανε εκ νέου αναφορά στη διακοπή της σεζόν 2019/20, βγάζοντας πικρία και χαρακτηρίζοντας εγκληματική την απόφαση.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Ήταν δύσκολη χρονιά για αυτά που προηγήθηκαν την προηγούμενη χρονιά. Διεκδικούσαμε δύο τίτλους, για ανεξήγητους λόγους διακόπηκε το πρωτάθλημα, ήταν λάθος, φάνηκε φέτος αν δούμε τι κατάσταση είχαμε, που συνεχίστηκε χωρίς πρόβλημα το πρωτάθλημα με περισσότερα κρούμσατα. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Άλλη ομάδα πήρε το δικαίωμα να πάει στο Champions League. Aναγκαστήκαμε να παίξουμε UEFA. Δεν ήταν εύκολο. Για κάποιους από έξω είναι εύκολο αλλά εσύ που δούλεψες, με τις δυσκολίες και ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε, δεν ήταν εύκολο να το χωνέχουμε. Παρά τα προβλήματα είχαμε δύο καταπληκτικά χρόνια. Και τον πρώτο χρόνο και τον δεύτερο παρότι στο τέλος δείξαμε ότι μας έλειπε κάτι που δεν καταφέραμε στα πλέι οφ ορισμένα παιχνίδια ήμασταν πολύ καλύτεροι και δεν πήραμε τους βαθμούς. Πήραμε το κύπελλο κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια».

Για την πικρία που έβγαλε: «Δεν είμαι μόνο εγώ που έχω πικρία. Είχε γίνει ποδοσφαιρικό έγκλημα. Πήραν απόφαση κάποιοι άνθρωποι που… δεν προσπαθώ να προσβάλω κάποιον, αλλά δεν ξέρουν τι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχουν σχέση οι ομάδες. Είναι κάποια άτομα, 10 άτομα, πήραν την απόφαση για διακοπή για προσωπικούς λόγους, όχι για το ποδόσφαιρο. Η απάντηση δόθηκε φέτος, με χειρότερες συνθήκες ξεκίνησε και τελείωσε το πρωτάθλημα»