Κέρκεζ: «Με ποιότητα και σοβαρότητα έρχονται τέτοια σκορ – Να επιστρέψουν να έχω πονοκέφαλο»

Στη σοβαρότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, μετά την ευρεία νίκη της ομάδας του με 5-0 επί του Εθνικού στο Τσίρειο, που ανέβασε τους γαλαζοκίτρινους μόνους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε…

Το αρχικό του σχόλιο:

«Σίγουρα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Βλέπαμε από την αρχή σοβαρό παιχνίδι, από το πρώτο λεπτό ήταν σοβαροί οι παίκτες κι όταν έχεις ποιότητα και παίζεις σοβαρά έρχεται αυτό το αποτέλεσμα. Σημαντικό που παίξαμε καλά και κερδίσαμε, στο τέλος βλέπετε, όλοι οι παίκτες σοβαροί, ένα μεγάλο μπράβο που από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν έτσι. Ευχαριστώ τους λίγους που ήταν μαζί μας, αυτό το αποτέλεσμα σήμερα είναι για όλο τον κόσμο στην ΑΕΛ που δεν μπορούσαν να είναι εδώ. Ξέρω πως είναι ευχαριστημένοι, τίποτα άλλο, δουλειά, έχουμε δύσκολο πρωτάθλημα, την άλλη εβδομάδα με Ολυμπιακό, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για την κορυφή: «Είμαι σίγουρος, είμαστε δίκαια στην κορυφή. Εμείς θέλουμε να μείνουμε εκεί. Δεν βλέπουμε το τέλος του Απρίλη, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με Ολυμπιακο που είναι σημαντικό και να συνεχίσουμε σκληρή δουλειά».

Για τις εννέα απουσίες και αν θα έχει επιστροφές την ερχόμενη εβδομάδα: «Σίγουρα κάποιοι θα επιστρέψουν. Κάποτε αυτά τα προβλήματα είναι και ατυχία. Να έρθουν όλοι, να έχω μεγάλο ρόστερ και να έχω πονοκέφαλο ποιος θα παίζει. Καλό να έχω ένα γκρουπ που θέλει να κερδίσει κάθε παιχνίδι και παίζουν όπως την οικογένεια. Τίποτα άλλο, να συνεχίσουμε, μόνο με δουλειά μπορείς να κάνεις κάτι καλό».