Κέρκεζ: «Ευχήθηκα και στην Ομόνοια καλή τύχη αλλά διακόπηκε η σύνδεση»

Την απάντησή του στα όσα λέχθηκαν αναφορικά με το ότι πριν από το παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα, ευχήθηκε (σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Σερβίας) καλή τύχη στην ομάδα του Βελιγραδίου αλλά όχι στο τριφύλλι, έδωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Σε νέες του δηλώσεις, σε ΜΜΕ της Βοσνίας αυτή τη φορά, ο προπονητής της ΑΕΛ επιχείρησε μιλώντας με τους συμπατριώτες του να βάλει τα πράγματα στη θέση τους κι εξήγησε πως ευχήθηκε καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες, όμως λόγω του ότι η σύνδεση στην κλήση (μέσω Viber) διακοπτόταν συνεχώς, μάλλον ο δημοσιογράφος δεν άκουσε την ευχή για την Ομόνοια.

Αναλυτικά όσα είπε επί του θέματος…

«Έχω και κάτι άλλο να σας πω. Πρόσφατα μου τηλεφώνησαν πριν από το παιχνίδι Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας. Μίλησα σε συναδέλφους σας από τη Σερβία μέσω Viber και η σύνδεση διακοπτόταν συνεχώς. Στο τέλος της συνομιλίας μας, ανέφερα πως εύχομαι καλή επιτυχία σε Ερυθρό Αστέρα και Ομόνοια, μιας και είμαι στην Κύπρο 13 χρόνια και με υποδέχθηκαν καλά κι έχω φίλους και ζωή εδώ. Και αφού διακόπηκε ξανά, θεωρώ πως θα άκουσε μόνο το μέρος όπου ευχήθηκα καλή επιτυχία στον Ερυθρό Αστέρα. Και όταν βγήκε έξω, εδώ υπήρχε χάος για τρεις μέρες, και πώς και γιατί…»