Κέρκεζ: «Η ΑΕΚ είχε δύο; Τρεις ευκαιρίες; / Να μη σταματήσει όπως πέρσι το πρωτάθλημα»

Αφότου συνεχάρη την ΑΕΚ για τη νίκη, ο Ντούσαν Κέρκεζ δήλωσε πως αν έπρεπε μια ομάδα να κερδίσει αυτή ήταν η δική του, τονίζοντας πως η ΑΕΛ έπαιξε πολύ καλά.

Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων ευχήθηκε παράλληλα δύναμη στον Εθνικό και τη Νέα Σαλαμίνα που ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό κι ευχήθηκε να μη σταματήσει το πρωτάθλημα όπως πέρσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων:

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Καλωσορίζω τον νέο της προπονητή, καλή δουλειά.

Αν έπρεπε μια ομάδα να κερδίσει σίγουρα ήμασταν εμείς. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής αυτών των παικτών. Συγχαρητήρια σε όσους δουλεύουν, πρώτη φορά στα τρία χρόνια δίνω συγχαρητήρια στο σταφ μου, κάνουν πολύ καλή δουλειά. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είχε… δύο ευκαιρίες; Τρεις; Παίξαμε καλά, αλλά στο τέλος μετρά το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε, την άλλη εβδομάδα έχουμε άλλο ντέρμπι. Βλέπουμε εβδομάδα με εβδομάδα.

Εύχομαι υγεία σε όλους όσους δουλεύουν στο ποδόσφαιρο, δύναμη στην Άχνα και τη Νέα Σαλαμίνα. Και σήμερα δεν ήταν τόσο καλό χωρίς κόσμο αλλά το καταλαβαίνω, δεν είναι εύκολο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην έχουμε όπως πέρσι να σταματήσει το πρωτάθλημα. Όλοι θέλουμε να παίζουμε.