Κέρκεζ: «Είδατε τις προθέσεις του Σοφοκλέους…»

Στην κάμερα του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ και από τον Αγρό που διαμένει η ομάδα λόγω προετοιμασίας μίλησε ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Βόσνιος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας και εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν. Την ίδια ώρα κάλεσε τους ΑΕΛίστες να αγκαλιάσουν τις προσπάθειες του προέδρου, Ανδρέα Σοφοκλέους, του ίδιου αλλά και των ποδοσφαιριστών με σκοπό το καλύτερο για την ομάδα τους.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Στον Αγρό είναι όλα όπως πρέπει και με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εδώ είμαστε ασφαλείς».

Για το αν η προετοιμασία είναι στο ίδιο επίπεδο παρά το ότι η ΑΕΛ έμεινε στην Κύπρο: «Ναι. Ο πρόεδρος έκανε καλή δουλειά στο Πελένδρι. Εδώ στο ξενοδοχείο είναι όλα καλά οπόταν είμαι πλήρως ευχαριστημένος».

Για τα φιλικά: «Είναι σίγουρα δύσκολο γιατί κάναμε καιρό να παίξουμε παιχνίδια. Κάναμε πολλά παιχνίδια και θέλουμε όλοι να παίζουν τα ίδια λεπτά και να έρθουν όλοι σιγά σιγά στο ίδιο επίπεδο. Αυτή η προετοιμασία είναι λίγο διαφορετική, θέλω να μεταδώσω τη νοοτροπία του νικητή. Θέλω να βλέπω τα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Έχουμε ακόμα μέρες για να είμαστε έτοιμοι».

Για τα φιλικά με κυπριακές ομάδες: «Έχουμε καλές ομάδες για αντιπάλους. Αν παίζαμε Ευρώπη θα ήταν καλύτερα να πάμε εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή όμως όλα είναι καλά και είμαι ευχαριστημένος».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Πρέπει να υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Δεν είναι εύκολο επειδή υπάρχουν παιδιά από διαφορετικές χώρες. Αλλά για μένα είναι νούμερο ένα, πρέπει όλοι να είναι καλά και να είναι ευχαριστημένοι. Για το ποιος θα παίζει βέβαια είναι δική μου υπόθεση. Δεν πρέπει να το βλέπουν μόνο σαν δουλειά. Μέχρι τώρα είναι όλα μία χαρά».

Για τον κόσμο: «Όπως βλέπουμε και καταλαβαίνουν όλοι με την όρεξη του προέδρου και όλους όσους δουλεύουν στην ομάδα αλλάξαμε κάποια πράγματα και δουλεύουμε για την ομάδα. Πρέπει ο κόσμος να έρθει δίπλα μας, πρέπει να βοηθήσει την ομάδα να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και μετά εμείς να τα δώσουμε όλα γι ‘αυτούς».