Κέρκεζ: «Δύσκολο όταν μια ομάδα παίζει 90′ πίσω από το κέντρο, αλλά είχαμε ευκαιρίες»

Κανένα παράπονο από τους παίκτες του δεν έχει ο Ντούσαν Κέρκεζ σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά την ήττα με 1-0 από την Ένωση στο Παραλίμνι, με τον προπονητή της ΑΕΛ να τονίζει πως παρότι ο αντίπαλος έπαιζε συνεχώς μαζική άμυνα, η ομάδα του βρήκε πολλές ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλησπέρα. Συγχαρητήρια στο Παραλίμνι για τη νίκη. Όπως έλεγα, είναι δύσκολη έδρα αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες μου, έκαναν όλα όσα ζήτησα, χάσαμε πέναλτι, ευκαιρίες, πάντα ήμασταν στο μισό γήπεδο, είναι δύσκολο όταν μια ομάδα παίζει 90′ πίσω από το κέντρο να βρεις ευκαιρίες αλλά είχαμε ευκαιρίες, έλειπε ένα γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όταν δεν σκοράρεις μπορείς να χάσεις. Συνεχίζουμε σκληρή δουλειά, αλήθεια δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι δύσκολο, πρέπει να συνεχίσουμε».

Αν θεωρεί πως ήταν και θέμα τύχης που δεν μπήκε γκολ και πώς βλέπει τη συνέχεια: «Μπορεί και τύχη, δεν ξέρω. Και καθαρό μυαλό. Είχαμε ευκαιρίες, αυτό είναι το σημαντικό. Για τη συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα, έχουμε πολλά παιχνίδια, και να κερδίζαμε δεν άλλαζε κάτι. Συνεχίζουμε σκληρή δουλειά για να έρθουν οι νίκες».