Κέρκεζ: «Ναι, αδίκησα τον Στραχίνια επειδή είναι γιος μου»

Καταφατικά απάντησε ο Ντούσαν Κέρκεζ σε ερώτηση που δέχθηκε στην εκπομπή «Χωρίς VAR» της Cablenet για το κατά πόσο αδίκησε στην ΑΕΛ τον Στραχίνια, λόγω του ότι είναι γιος του και για να αποφευχθούν τα διάφορα σχόλια.

Αρχικά κληθείς να μιλήσει για τον γιο του ανέφερε: 

«Εδώ στην Κύπρο όταν ένας παίκτης που έχει πατέρα που έπαιξε ποδόσφαιρο, Πίττας, Σπόλιαριτς, Σατσιάς… έχει πολλά παραδείγματα. Εγώ βλέπω από πρώτο χέρι ότι έχουν μεγαλύτερη δυσκολία από άλλους. Κάποιοι λένε πως είναι πιο εύκολο, αλλά είναι πιο δύσκολο. Έχουν το όνομα πάνω τους, ότι κάνουν… αν παίζουν καλά παίζουν λόγω του πατέρα, αν δεν παίζουν…

Aκολούθως ρωτήθηκε αν παραδέχεται πως αδίκησε τον Στραχίνια για τον πιο πάνω λόγο κι αν υπήρχαν παιχνίδια που μπορούσε να τον βάλει βασικό και δεν τον έβαλε για να μην πει κάποιος κάτι:

«Σίγουρα. Ακριβώς! Είναι πράγματα που… για μένα, καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ό,τι βοήθεια κι αν έχει κάποιος. Αν στο γήπεδο δεν κάνει, δεν κάνει. Εγώ ρίσκαρα πολύ να τον βάλω να παίζει, αλλά ήταν κι αυτή η θέση… άλλος εγχείρηση, άλλος κάρτες. Είναι ένας δουλευταράς που έχει ταλέντο. Εξαρτάται από αυτόν. Ήξερα πως αν του δώσω ευκαιρία θα λένε όλοι διάφορα. Σε όποια παιχνίδια έπαιξε δεν χάσαμε. Κι έπαιξε σε πολλά».