Κέρδισε το ΘΟΪ Αυγόρου η Ολυμπιάδα

Σε έναν αλλοπρόσαλλο αγώνα η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου το εξαιρετικό στο τρίτο σετ UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σετ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών.

Η προσφυγική ομάδα που έπαιξε χωρίς την Tea Juric ήταν ανώτερη στα πρώτα δυο σετ. Ωστόσο, το τρίτο σετ ήταν εκπληκτικό με το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου να κερδίζει 17-07, να ισοφαρίζεται και στο τέλος να λυγίζει στους έξτρα πόντους. Το παιχνίδι είχε διάρκεια 93’.

Η Ολυμπιάδα κέρδισε για δεύτερη σερί αγώνα στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου σε αντίθεση με το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου που μετρά δυο ήττες. Η απόδοση όμως του τρίτου σετ αφήνει πολύ αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

Η Ολυμπιάδα μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ δείχνοντας ότι είναι το «αφεντικό» του αγώνα και προηγήθηκε 16-06. Το σκορ στο 20-09 αφού όλο και ανέβαινε η διαφορά, δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του Αυγόρου που προσπαθούσε. Το σετ τελικά ολοκληρώθηκε με 25- 13 για την ομάδα της Νεάπολης  σε 23’.

To UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου επιχείρησε να βάλει δύσκολα στην Ολυμπιάδα στο δεύτερο σετ τουλάχιστον στα αρχικά στάδια, αλλά οι παίκτριες του Κατσιγιάννη πήραν τα ηνία και προηγήθηκαν 08-04. Ο αγώνας ήταν πολύ ενδιαφέρον αφού οι παίκτριες του Περόπουλου τα έδωσαν όλα και ήταν κοντά στο σκορ 20-16.

Το τάϊμ – άουτ του Θ. Κατσιγιάννη ήταν καταλύτης με την ομάδα της Ολυμπιάδας να ανεβάζει στροφές και να κερδίζει 25-18 σε 27’ αυξάνοντας σε 2-0 το προβάδισμά της.

Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου μπήκε πολύ δυνατά στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 03-09 αιφνιδιάζοντας την Ολυμπιάδα Ν. Η ομάδα του Αυγόρου ήταν εξαιρετική και ξέφυγε 04-13. Η προσφυγική ομάδα δεν έβρισκε λύσεις και μοιραία το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου έλεγχε πλήρως το σετ 07-17.  Απ’εκεί και πέρα, η Ολυμπιάδα εμφανίστηκε πολύ διαφορετική. Ροκάνιζε συνεχώς τη διαφορά και με σερί 15-05 έφερε το σετ στα ίσια 22-22. Το σετ πρόσφερε πάρα πολλές συγκινήσεις μέχρι το φινάλε που κρίθηκε στους έξτρα πόντους.  Στο κρίσιμο αυτό σημείο τα πάντα ήταν ρευστά με την Ολυμπιάδα να κερδίζει 27-25 σε ένα φοβερό σετ και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Θ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ): Σιακίδου – Παπακυριακού, Cudworth, Λεωνίδου, Simanovski, Ηudima, Μανίταρου – Λίμπερο: Μαραγκού – Αλλαγές: Χριστοφορίδου , Χαραλαμπίδου, Σιάγα.

 UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (ΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ): Χρίστου Radisic, Μπλιάντζου, Μιχαήλ,  Jocic, Ευσταθίου – Λίμπερο: Α.Παπαδοπούλου – Αλλαγές: Κάρυου, Όθωνος, Χατζηκωνσταντίνου.