Καυστική ανακοίνωση από τους οργανωμένους της Πάφου: «3ο συνεχόμενο για Θεουλή;»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Πάφου μετά τον ορισμό του Χρυσοβαλάντη Θεουλή. Υπενθυμίζουμε πως οι γαλάζιοι έχουν σφοδρά παράπονα μετά την διαιτησία του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

ΠΑΦΟΣ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ, ΠΑΦΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ!!

Ακόμη καλά καλά δεν έχει κοπάσει ο θυμός και η λύπη από τον αγώνα της Δευτέρας και τα σαΐνια της ΚΟΠ βάλθηκαν να μας τρελάνουν.. 3ο συνεχόμενο παιχνίδι τον Θεουλή ρε μ******* της Λευκωσίας;; Αν δεν είναι αυτό παρανομία, τότε τι είναι;

Εκτός και αν θέλατε να δώσετε έξτρα κίνητρο στον κόσμο να δώσει τα €20 (δεν μας φτάνουν τα άλλα όλα, έχουμε και τους δικούς μας να βάζουν ακριβά τα εισιτήρια!!!!!) να έρθει στο γήπεδο να δει τον κ*****.

ΑΔΕΡΦΙΑ, όχι πως δεν το ξέραμε, τόσα χρόνια τους έχουμε μάθει καλά όλους τους αλήτες πως ενεργούν εις βάρος της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.. Ο πόλεμος εναντίον μας δεν θα τελειώσει ποτέ από τα σάπια κατεστημένα της λευκωσίας και των παραρτημάτων τους, δεν πειράζει όμως, γι’ αυτό ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ κάθε μέρα που περνά από την ζωή μας και πιο πολύ που ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΦΟΣ, γιατί ποτέ ΔΕΝ μάθαμε στα εύκολα και τα εύκολα ΔΕΝ είναι για εμάς!! Γιατί όταν θα έρθει (που θα έρθει) η μέρα που θα τους Γ******* όλους, θα το έχουμε πετύχει ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και με την ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ!!

ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΠΑΦΙΤΗ, δεν είναι ώρα για μουρμούρα και απογοήτευση. Η ομάδα, μας θέλει δίπλα της ΔΥΝΑΤΟΥΣ σαν μια ΓΡΟΘΙΑ να της παρέχουμε ΑΣΠΙΔΑ και οφείλουμε να το πράξουμε στην ΙΔΕΑ και τον ΉΡΩΑ ΜΑΣ που ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ!!

Αρχή κάνουμε από σήμερα το βράδυ στο Pre-game Party της ΘΥΡΑΣ 5 η ώρα 8:00 στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ μας με φαγοπότι και συνθήματα, όπου θα κλείσουμε ραντεβού αύριο (6:00) στα τσιμέντα του ΠΑΦΙΑΚΟΥ για τον αγώνα της ομάδας μας!!

*Κάποιες λέξεις έχουν αφαιρεθεί για ευνόητους λόγους.