«Κατώτεροι των προσδοκιών. Ζητούμε κάθοδο ξένων διαιτητών»

Ξένους διαιτητές ζητούν οι οργανωμένοι του Απόλλωνα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, οι οποίοι μεταξύ άλλων ρίχνουν τα «πυρά» τους προς τον Βασίλη Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Μετά το πέρας και της 3ης αγωνιστικής, θεωρούμε χρέος μας ως προστάτες της Μεγάλης Ιδέας του Απόλλωνα Λεμεσού, να τοποθετηθούμε ξανα, για το θέμα της διαιτησίας.

Για άλλη μια αγωνιστική, γίναμε μάρτυρες προκλητικών ορισμών, και μεροληπτικών αποφάσεων. Υπήρξαν πανομοιότυπες φάσεις που σε προηγούμενες αγωνιστικές, δικαίως τιμωρήθηκαν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αλλά οι αντίπαλοι δεν έτυχαν ίδιας μεταχείρισης από την διαιτησία, όταν έπρεπε να γίνει υπέρ της ομάδας μας.

Κι όλα αυτά φυσικά με την κάλυψη του VARίστα Βασίλη Δημητρίου. Οι Κύπριοι διαιτητές για ακόμη μια φορά, επιβεβαιώνουν ότι είναι κατώτεροι των προσδοκιών, και ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Η δυνατότητα χρήσης της τεχνολογίας του VAR, φανερώνει ξανά ότι οι λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις, που παρακολουθούμε εδώ και χρόνια, δεν οφείλονται σε “ανθρώπινα λάθη” όπως μας πλασάρουν, αλλά σε εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Καλούμε την ΚΟΠ να αντιληφθεί επιτέλους το χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει το Κυπριακό πρωτάθλημα, και να πράξει τα δέοντα. Η κάθοδος ξένων διαιτητών, ούτως ώστε να αποκατασταθεί η ισότητα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, είναι πλέον η μόνη σας επιλογή».