Καθρέφτη, καθρεφτάκι…

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πρόβλημα διάσπασης οργανωμένων αμυνών το γνωρίζαμε. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχει κανένα απολύτως αντίδοτο, για να μπορέσει να λύσει αυτό το θέμα έστω και ευκαιριακά. Είναι λες και συναντάει καθρέφτη του εαυτού του και κομπλάρει στην όψη.

Πέραν αυτού οι ποδοσφαιριστές που επιστρατεύονται για να διορθώσουν την κατάσταση είναι σκιά του εαυτού τους. Ο Κα δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που προ διετίας δεν είχε αντίπαλο στο πρωτάθλημα στα σπριντ. Η φυσική του κατάσταση είναι επιεικώς κακή. Δεν υπάρχει παίκτης που να μπορεί να αλλάξει τον ρου του αγώνα και η διαπίστωση γίνεται εντονότερη, με τη είσοδο του Ευτυχίδη, ο οποίος ποιοτικά μπορεί να απέχει, όμως το λέει πραγματικά η καρδιά του και έχει απόλυτη επίγνωση της επιθετικής ευθύνης που επωμίζεται.

Στο μεταξύ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Λούκας Σωτηρίου στη φάση του 80ού λεπτού, παίρνει μία από τις χειρότερες αποφάσεις του πρωταθλήματος. Οι νέες οδηγίες είναι ξεκάθαρες για την εγγύτητα των χεριών και γι’ αυτό Μάζιτς και Ολυμπιακός θα ήθελαν πολύ να ξέρουν τι είδε ο ρεφ στο VAR και δεν έδειξε τη βούλα.