Κατέθεσε ο Βαλμπουενά για το sex tape: «Ένιωσα ότι κινδυνεύω»

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Παρίσι από το πρωί της Τετάρτης η δίκη με κατηγορούμενο τον Καρίμ Μπενζεμά για τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά με το περίφημο sex tape, με την ακροαματική διαδικασία να αναμένεται να κρατήσει τρεις ημέρες.

Όπως μετέφερε το BFMTV που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα της υπόθεσης, ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν εκείνος που τον ειδοποίησε για την ύπαρξη του video στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος, ενώ εξομολογήθηκε ότι φοβήθηκε για τις συνέπειες που θα επέφερε στην ποδοσφαιρική καριέρα του η διαρροή στο διαδίκτυο.

“Ποτέ δεν σκέφτηκα να δώσω τα χρήματα που ζητούσαν για να μην βγει αυτό το βίντεο”, εξήγησε αρχικά στην κατάθεσή του ο μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων για να προσθέσει στη συνέχεια:

“Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Ήξερα ότι αν βγει αυτό το video στη δημοσιότητα θα ήταν δύσκολα μετά τα πράγματα με την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ένιωσα ότι κινδυνεύω και το ένστικτό μου με οδήγησε να υποβάλω καταγγελία”.

Υπενθυμίζεται ότι ο σταρ των “μερένγκες” δεν έδωσε το παρών στη δίκη, καθώς σύμφωνα με τους δικηγόρους του που θα τον εκπροσωπήσουν δεν του το επέτρεψαν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Ρεάλ.