Κατασκοπεία από κοντά

Η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας έχει κάποιες περιπτώσεις στα υπ’ όψιν της, αλλά δεν θα υπάρξει καμία βιασύνη προς την ολοκλήρωση των λίγων προσθηκών που θα γίνουν.

Συγκεκριμένα, λόγω του καλού χτισίματος που έγινε την προηγούμενη χρονιά και δίνει τη δυνατότητα για… λιγότερες έγνοιες, θα αποκτηθούν μόνο ένας επιθετικός και ένας ακραίος επιθετικός, καθώς και ο αντικαταστάτης του Ορτέγα που αποτελεί παρελθόν.

Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του δεν αποκλείεται όταν ανοίξουν τα αεροδρόμια να πάνε να δουν από κοντά και άλλους μεταγραφικούς στόχους αγωνιζόμενους αφού είναι πολλά τα πρωταθλήματα που θα έχουν δράση μέσα στο διάστημα Ιουνίου και Ιουλίου.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα για τους παίκτες που είναι στο στόχαστρο, γιατί άλλο να τους βλέπεις μέσω DVD και άλλο να τους βλέπεις από κοντά.

Σαφώς στο διάστημα αυτό οι ιθύνοντες θα ρίχνουν ματιές και στην ντόπια αγορά. Όπως γράψαμε και τις προάλλες, δεν θα γίνει καμία κίνηση απλώς για να γίνει και αυτό αφορά κυρίως Κύπριους παίκτες.

Και εξωτερικό και Κύπρο

Πλέον, μετά την ενημέρωση για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 22-23 Αυγούστου, υπάρχει μια βάση για τους αρμοδίους για να αποφασίσουν για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας περιόδου. Φυσικά υπάρχουν εκκρεμότητες για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αφού στην Ομόνοια δεν γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει το… ταξίδι στα προκριματικά του Champions League. Όπως και να έχουν τα πράγματα, επιθυμούν να μεταβούν στο εξωτερικό αλλά και να πραγματοποιήσουν ένα μέρος της προετοιμασίας και στην Κύπρο. Κάτι άλλωστε που έγινε και κατά την περσινή περίοδο.