Καταλά ο νέος προπονητής της ΑΕΚ: «Η μεγαλύτερη πρόκληση που μπορούσα να έχω»

Σε ένα δικό της παιδί δίνει η ΑΕΚ τα «κλειδιά» του πάγκου της, με τους Λαρνακείς να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με τον Νταβίντ Καταλά για τη θέση του προπονητή!

Ο εμβληματικός αρχηγός των κιτρινοπράσινων επιστρέφει στην ομάδα την οποία υπηρέτησε για μια επταετία καθώς αποτελεί τον εκλεκτό του τεχνικού διευθυντή Τσάβι Ρόκα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ισπανός διετέλεσε παίκτης της ΑΕΚ μεταξύ 2012 και 2019 καθώς και αρχηγός της, ενώ είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ομάδα της Λάρνακας.

Ο Καταλά θα παρουσιαστεί από τη διοίκηση της ομάδας σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Ισπανό David Catala για την θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο εμβληματικός αρχηγός επιστρέφει στην ομάδα που υπηρέτησε, δοξάστηκε, αγάπησε και αγαπήθηκε και πλέον είναι πανέτοιμος για να την υπηρετήσει από το νευραλγικό πόστο του προπονητή.

Ο νέος μας προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε…

«Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνεται. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που θα μπορούσα να έχω στην καριέρα μου. Είμαι 1000% έτοιμος να οδηγήσω αυτό το πρότζεκτ και να φέρω την ομάδα πίσω εκεί που της αξίζει. Μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο και με πολλή δουλειά από όλους. Έρχομαι με μία τεράστια φιλοδοξία, που θα προσπαθήσω να την μεταφέρω στους παίκτες. Σίγουρα τίποτα δεν είναι εύκολο, χρειαζόμαστε στήριξη και ενότητα με τον κόσμο για να τα καταφέρουμε. Να είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, σε καλές και κακές στιγμές. Το πρώτο βήμα για μία δυνατή και ισχυρή ομάδα είναι να υπάρχει αυτό το δέσιμο με τους φιλάθλους για να επιστρέψουμε εκεί που μας αρμόζει σαν ομάδα».

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στην συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του David Catala, η οποία θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.