Καταλά: «Ήταν εύκολο να έχουμε καλό παιχνίδι»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ανόρθωσης με 2-1 που επανέφερε την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Σήμερα ήταν πολύ καλό παιχνίδι για όλους τους παίκτες, είχαμε τον έλεγχο, την κατοχή, ήμασταν αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε το ματς, ξέραμε τις δυσκολίες αλλά έχω πολύ καλούς παίκτες, πολύ καλή ομάδα. Είναι πιο εύκολο σε αυτό το επίπεδο, ήταν εύκολο να έχουμε καλό παιχνίδι λόγω της ποιότητας των παικτών. Θα συνεχίσουμε, αυτός είναι ο τρόπος.

Καταλαβαίνω την χαρά μετά από αυτό το παιχνίδι. Να ευχαριστήσω τον κόσμο. Ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα. Είναι μακρύς ο δρόμος. Σίγουρα το ότι είμαστε στην πρώτη θέση δείχνει τον χαρακτήρα μας. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε σε χαμηλούς τόνους».

Για το αν μπορεί να διατηρηθεί η ΑΕΚ στην κορυφή: «Είναι δύσκολο να διατηρηθείς σε αυτή τη θέση, είναι σκληρός ο ανταγωνισμός. Να εκμεταλλευτούμε το σερί. Να πω μπράβο σε όλους για τη νίκη μας σήμερα, για τη νίκη μας την προηγούμενη εβδομάδα, για το σερί που έχουμε».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τελευταίες μεταγραφές μας μεγάλωσαν σαν ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές κάνουν απίστευτη προσπάθεια, ακόμα και οι παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Είμαι τυχερός που έχω τέτοιους παίκτες».