Λώρης για Ομόνοια: «Κατάφερε να την αποδέχονται όλοι ως βασίλισσα – Θα ζήσουμε ξανά τις παλιές δόξες» – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ομόνοια κλείνει σήμερα 72 χρόνια ζωής και η εταιρεία των πρασίνων δημοσίευσε βίντεο με ευχές και μηνύματα από τη διοίκηση σωματείου και εταιρείας.

Ο πρόεδρος του σωματείου του τριφυλλιού, Λώρης Κυριάκου, τονίζει ανάμεσα σε πολλά άλλα πως η ομάδα κατάφερνε να ξεπερνά πάντα τις δυσκολίες και να την ονομάζουν και να την αποδέχονται όλοι ως «βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Δείτε επίσης: Γρηγόρη: «Πιο χαρούμενοι σήμερα που η Ομόνοια επέστρεψε στην κορυφή» – ΒΙΝΤΕΟ

Τα όσα αναφέρει ο Λώρης Κυριάκου:

«Σήμερα κλείνουν 72 χρόνια από τότε που κάποιοι παλιοί ποδοσφαιριστές με κάποιους άλλους δημοκρατικούς φίλους αποφάσιασαν να ιδρύσουν την Ομόνοια. Μέσα σε όλη αυτή την πορεία η Ομόνοια πέρασε πολύ ευχάριστες και πολύ δύσκολες στιγμές όμως κατάφερε να τα ξεπερνά και να βρίσκεται πάντα εκεί. Κατάφερε να την ονομάζουν όλοι και να την αποδέχονται σαν τη βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Εκτός από το ποδόσφαιρο ο σύλλογος μας έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολλές δραστηριότητες με διάφορα τμήματα. Έχει δείξει την κοινωνική του προσφορά όσο και την αθλητική του.

Αυτές τις μέρες στις οποίες βρισκόμαστε η Ομόνοια έχει επανακάμψει μετά από κάποια χρόνια στα οποία έχει περάσει δύσκολα τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Πλέον βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον, πιστεύουμε ότι με την αλλαγή που έγινε πριν από δύο χρόνια μας έδωσε εκείνες τις λύσεις για να βλέπουμε πλέον τον Ομονοιάτη να ανακτά την περηφάνια του, να θυμάται τις παλιές δόξες που ζήσαμε εμείς οι πιο μεγάλοι και να δίνουμε την υπόσχεση στους πιο νέους ότι θα τις ξαναζήσουμε.

Εύχομαι σε όλους τους Ομονοιάτες ό,τι καλύτερο, να είναι πάντα καλά και σίγουροι ότι η Ομόνοια θα είναι πάντα εκεί για να τους προσφέρει αυτή την περηφάνια».

Δείτε το βίντεο: