Κατά της απόσυρσης του Νο26 – «Δεν είναι καθολική η αναγνώριση στον Παπουλή»

Χθες (27/05) βράδυ γράφτηκε ο επίλογος της καριέρας του Φώτη Παπουλή στον Απόλλωνα. Μία θητεία που ξεκίνησε από τις 7 Ιουλίου με την ανακοίνωση της διετούς συμφωνίας και όμως έμεινε στην ομάδα της Λεμεσού για οκτώ χρόνια.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Ελλαδίτη επιθετικό και ότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στη σύγχρονη ιστορία του Απόλλωνα.

Για κάποιο λόγο, όμως, φαίνεται ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα «ΣΥ.ΦΙ Δυτικά Προάστια Απόλλων ΘΥΡΑ 1» εκφράζει την αντίθεσή του για απόσυρση της φανέλας με το Νο26. Όπως σημειώνουν, δεν είναι καθολική η αναγνώριση στην πορεία του στην ομάδα.

«Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 είναι εντελώς αντίθετος με την απόφαση της Διοίκησης της ομάδας να αποσύρει τον αριθμό 26 που φορούσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας φώτης παπουλής όπως και με την απόφαση της να βρίσκεται στο μουσείο της ομάδας γιατί δεν είναι καθολική η αναγνώριση της πορείας που διέγραψε ενόσω βρισκόταν στην ομάδα.

Πέρασαν μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές “Θρύλοι” γέννημα θρέμμα της ομάδας οπως Γιαννάκης Γιαγκουδάκης, Αντρος Χριστοδούλου, οι οποίοι τίμησαν στο μέγιστο την φανέλα με τον Θεό στο στήθος, δεν μας πούλησαν ποτέ, ολοκλήρωσαν την καριέρα τους στην ομάδα και δεν έτυχαν τέτοιας αναγνώρισης ούτε από την σημερινή Διοίκηση ούτε από προηγούμενες για τη προσφορά, τον σεβασμό, και το ήθος τους» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ: Ο συγκινημένος Παπουλής αποχαιρέτισε με συνέντευξη

Κίρζης για Παπουλή: «Δεν φανταζόμουν το 2012 ότι υπέγραφα ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαιά μας»

Σωφρόνης για Παπουλή: «Ανέβασε πάρα πολύ τον πήχη»