Καρασαμάνης στο «Derby»: «Ο Σοφοκλέους ξέρει που μπορεί να πάει η ΑΕΛ»

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ στο φούτσαλ και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Σοφοκλέους, Νικόλας Καρασαμάνης μίλησε στον Πολίτη (107.6) και στο «Derby» με τον Πανίκο Χατζηλιασή.

Ο Καρασαμάνης… έβγαλε το καπέλο στον Ανδρέα Σοφοκλέους και τον Ντούσαν Κέρκεζ για τη φετινή ομάδα που έφτιαξαν.

«Έχει την ποιότητα. Να μην κρυβόμαστε ο κόσμος της ομάδας θέλει πρωτάθλημα. Αν υπήρχε κόσμος στον αγώνα, οι οπαδοί μας θα φώναζαν ΑΕΛ λαός πρωτάθλημα. Το 3Χ3 που χάσαμε με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια πείσμωσε νομίζω τους παίκτες και τον πρόεδρο και από εκεί άλλαξαν τα πράγματα», είπε αρχικά ο Νικόλας Καρασαμάνης.

Για το πέναλτι που απέκρουσε ο Βοζίνια: «Ο Βοζίνια είναι εντυπωσιακός. Δεν είναι μόνο τα στοιχεία που έχει ως τερματοφύλακας, είναι η ψυχολογία που έχει αυτή τη στιγμή. Ο Ντούσαν Κέρκεζ τους κρατάει όλους ενωμένους και σε εγρήγορση».

Για τον Σοφοκλέους: «Ο πρόεδρος είναι αυτός που ξέρει που μπορεί να πάει η φετινή ΑΕΛ. Θα πεισμώσει αν δεν του δώσουν τα λεφτά. Είναι άνθρωπος που κρατάει πάντα τις συμφωνίες του. Είναι αυθεντικός ο ίδιος εδώ και χρόνια με τα καλά και τα κακά του. Έφθασε κοντά στην πόρτα της εξόδου αλλά είναι ο πιο πετυχημένος πρόεδρος της ΑΕΛ».

Για το φούτσαλ: «Ακολουθήσαμε ένα πλάνο υγιές. Φέραμε τον Πλατή και είναι δουλευταράς, το αναγνωρίζουμε, έρχεται από το Μάμαρι καθημερινά να προπονήσει ομάδα του φούτσαλ. Πέντε ομάδες με τρεις γύρους αυτό το πρωτάθλημα. Έπρεπε να αρχίσει το πρωτάθλημα για πολλούς λόγους. Ελπίζω να επιστρέψει και η Ανόρθωση».