Καραπατάκης: «Tεράστιο ψέμα, δεν νεκατώνομαι στις αποφάσεις»

Διέψευσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, όσα υποστήριξε ο Αντέρ Μουρίγιο, περί δικής του απόφασης για να διωχθεί ο Άντονι Ιραόλα.

Ο πρώην παίκτης και τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Λάρνακας σε δηλώσεις του σε ξένο Μέσο, είπε: «Το στοίχημά μου για τον Άντονι ήταν ίσως επικίνδυνο γιατί δεν είχε εμπειρία. Τον γνωρίζω προσωπικά, ήξερα τον χαρακτήρα του και τις ιδέες του ως προπονητής, οπότε η απόφαση ήταν απλή. Εδώ άφησε μια πολύ καλή εντύπωση, ειδικά γιατί ανεξάρτητα από τα αποτελέσματά του υπήρξε ένας από τους προπονητές που έδειξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, οι ομάδες του είναι πολύ αναγνωρίσιμες. Εδώ απολύθηκε με απόφαση του προέδρου, ήταν αρκετά γρήγορο, αλλά σίγουρα τον βοήθησε να μάθει. Διαβάζει πολύ το παιχνίδι. Η πρόοδος του φαίνεται, η εξέλιξή του τον οδήγησε στην πρώτη κατηγορία και όλα δείχνουν ότι μια μέρα θα προπονήσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Εξαρτάται από αυτόν. Ίσως προπονήσει κάποια άλλη ομάδα της πρώτης κατηγορίας για ένα χρόνο και μετά».

Σε τοποθετήσεις του στo larnakasports , μετά από αυτές τις δηλώσεις, o διοικητικός ηγέτης των μαυροπρασίνων, ξεκαθάρισε:

«Είναι ένα τεράστιο ψέμα. Ο πρόεδρος δεν νεκατώνεται στις αποφάσεις επιλογής προπονητών, παικτών ή απολύσεις προπονητών και αποχωρήσεις παικτών», μας ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Εγώ προσέλαβα τον Μουρίγιο, ο Μουρίγιο διαχειρίστηκε τα πάντα και επειδή δεν ήμουν ικανοποιημένος έδιωξα τον Μουρίγιο».