«Κανένα επιπρόσθετο άγχος για την κορυφή – Να ανοίξουν και τα γήπεδα»

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Εθνικό στο Τσίρειο ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Aναλυτικά όσα είπε…

Για το ότι προέρχεται από βαρύ πρόγραμμα και νίκες σε ντέρμπι: «Εκείνο το θέμα τελείωσε, το θέμα μας τώρα είναι το παιχνίδι που αρχίζει σε λίγο. Προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο πιο καλά γινόταν και όπως πάντα στόχος είναι να κερδίσουμε».

Για την ευκαιρία για κορυφή κι αν υπάρχει επιπρόσθετη πίεση: «Δεν υπάρχει κανένα επιπρόσθετο άγχος, έτσι κι αλλιώς όταν είσαι στην ΑΕΛ, είτε προπονητής είτε παίκτης υπάρχει πίεση, είναι το ίδιο».

Για τις απουσίες: «Νομίζω ότι μας έχει γίνει συνήθειο να μου κάνεις αυτή την ερώτηση και πάλι θα σου πω ότι εντάξει, λυπάμαι που λείπουν από την ομάδα αυτά τα παιδιά αλλά θα ασχοληθούμε με αυτούς που παίζουν, πιστεύουμε ότι παρά τις εννέα απουσίες αυτοί που θα παίξουν είναι προετοιμασμένοι και μπορούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρει τη νίκη, αυτούς στηρίζουμε τώρα και σε αυτούς πέφτει το βάρος».

Για το ότι χωρίς τον κορωνοϊό θα ερχόταν πολύς κόσμος: «Χωρίς καμία αμφιβολία. Δυστυχώς υπάρχει αυτό το πρόβλημα, σιγά-σιγά εύχομαι αφού έχουν ανοίξει κάποιοι χώροι να ανοίξουν και τα γήπεδα έστω με περιορισμούς όπως στην αρχή, είναι κρίμα όχι τόσο για εμάς αλλά κυρίως για τους παίκτες όλων των ομάδων, που όλη την εβδομάδα προπονούνται για τον αγώνα και μπαίνουν σε άδειο γήπεδο. Εύχομαι σύντομα να έχουμε έστω λίγο κόσμο στις κερκίδες».