Κάνει καταγγελία για τη διαιτησία η ΑΕΛ

Τη διαιτησία της αναμέτρηση με την ΑΕΛ, Τιμόθεο Χριστοφή, θα καταγγείλει η ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να υποστηρίζουν ότι αδικήθηκαν σε ξεκάθαρες φάσεις.

«Είχαμε ένα σχετικά εύκολο διαιτητικά αγώνα με ξεκάθαρες φάσεις. Ήταν όμως σε κακή βραδιά ο διαιτητής Τιμόθεος Χριστοφή και οι βοηθοί του. Σε αρκετές φάσεις η ομάδα μας αδικήθηκε», ανάφερε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, Δημήτρης Γιαννέλης, στον Super Sport FM 104.0.

Σημείωσε, επίσης, στη συνέχεια: «Ακόμα και στο πέναλτι που μας δόθηκε υπήρξε καθυστέρηση από τον διαιτητή για να το σφυρίξει. Σε δύο άλλες περιπτώσεις θα μπορούσε να μας δοθεί πέναλτι σε Γουίλερ και Χουράδο. Υπήρξε μια κακή βραδιά όσο αφορά την εφαρμογή των κανονισμών. Θα προβούμε σε καταγγελία γιατί τέτοια διαιτησία είτε είναι υπέρ, είτε κατά της ΑΕΛ, δεν βοηθούν το άθλημα.

Ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση. Θεωρούμε ότι πάνω στην πίεση υπάρχουν πολλές φορές που γίνονται ανθρώπινα λάθη όμως ήταν μια εύκολη διαιτητική βραδιά. Το αλάθητο δεν το έχει κανένας, πρέπει να αναγνωρίζουμε τη δυσκολία που υπάρχει όμως θεωρούμε εμείς ότι αν είχαμε σωστή εφαρμογή των κανονισμών θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα».