«Καμπανάκι» για Σάλαϊ

Ομάδα από χώρα της Κεντρικής Ευρώπης απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στα γραφεία του Απόλλωνα, ζητώντας να αγοράσει τα δικαιώματα του Ατίλα Σάλαϊ. Δεν μάθαμε το ποσό της προσφοράς, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι δεν ικανοποιεί τη διοίκηση.

Πριν από μία εβδομάδα ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να πουλήσει τον Ούγγρο διεθνή σέντερ μπακ το καλοκαίρι του 2021.

Θυμίζουμε ότι πριν από 14 μήνες, για να πάρει τα δικαιώματα του παίκτη ο Απόλλωνας, πλήρωσε το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ. Υπάρχει πάντως η προοπτική να τον πουλήσουν με περισσότερα λεφτά, λαμβανομένου υπόψη ότι πλέον αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Ουγγαρίας.

Βλέπουν Εθνικό…

Μπήκαν από χθες σε ρυθμούς πρωταθλήματος στον Απόλλωνα, μαθαίνοντας από το βράδυ της Τρίτης ότι απορρίφθηκε το αίτημα του Εθνικού Άχνας για αναβολή του μεθαυριανού αγώνα στο Τσίρειο.

Εκτός πλάνων θα είναι ο τραυματίας Μπακαλί Νταμπό. Μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση θα γνωρίζουμε αν θα είναι στην αποστολή οι Πέδρο, Γιούστε (έγινε μπαμπάς πριν τρεις μέρες) και Κυριάκου. Τις τελευταίες εβδομάδες, οι τρεις προαναφερθέντες ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία αν θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή ο Σερζ Γκακπέ.