Καμπανάκι για άφιξη φορ!

«Ενδιαφέρον για Κατσαράβα». Μια φράση που έχει γραφτεί και έχει ειπωθεί δεκάδες φορές τόσο κατά το περσινό όσο και κατά το φετινό καλοκαίρι. Επαναλήφθηκε χθες, μόνο που αυτή τη φορά φαίνεται να υπάρχει μια διαφορά.

Παρότι από την Ανόρθωση τονίζουν πως εξακολουθούν να μην έχουν μπροστά τους κάτι επίσημο για τον Γεωργιανό επιθετικό, οι πληροφορίες που αναφέρουν πως εντός των ημερών θα καταφτάσει στα γραφεία της «Κυρίας» πρόταση για τον 26χρονο είναι πολύ έντονες, σε βαθμό που πλέον θα θεωρηθεί έκπληξη αν παραμείνει στο ρόστερ.

Εφόσον λοιπόν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και η Ανόρθωση δεχθεί πρόταση, πολύ δύσκολα θα πει… «όχι», ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για παίκτη που δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα. Μάλιστα ακόμη κι αν λάβει μόνο το μισό ποσό της ρήτρας, που ανέρχεται στο μισό εκατομμύριο ευρώ (άρα 250.000), η πώληση του Γεωργιανού, που με τον φοίνικα στο στήθος σκόραρε 10 φορές σε 47 αγώνες, θα είναι δεδομένη.

Υπενθυμίζουμε πως ήδη ο Τιμούρ Κετσπάγια ψάχνει έναν επιθετικό για να αντικαταστήσει τον Μίχαλ Ντούρις και η προδιαγραφόμενη πώληση του Κατσαράβα τον αναγκάζει να ψάξει και για δεύτερο, την ώρα που εκκρεμεί και η απόκτηση ενός ακόμη μέσου μετά τον Χουσμπάουερ. Μόνο που πλέον η προσθήκη φορ θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Ο λόγος είναι ότι οι επίσημες υποχρεώσεις της Ανόρθωσης αρχίζουν σε 11 ημέρες από σήμερα (η εντός έδρας πρεμιέρα με τον Ερμή ορίστηκε την Κυριακή 23/8 στις 19:30) κι εφόσον όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει -και- ο Κατσαράβα, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν θα έχει στο ρόστερ «καθαρόαιμο» σέντερ φορ, παρά μόνο λύσεις ανάγκης όπως οι Χριστοφή, Οκριασβίλι.

Σημειώνεται πως θα ακολουθήσει τη δεύτερη αγωνιστική ο αγώνας στην Πάφο, πριν την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος. Σαφώς και ο Κετσπάγια δεν θα ήθελε να πάει στα πρώτα δύο παιχνίδια χωρίς κεντρικό επιθετικό, έτσι το ιδανικό θα ήταν τουλάχιστον ο ένας από τους δύο (όπως φαίνεται) φορ που θα χρειαστεί να πάρει να… κλείσει άμεσα και να αφιχθεί στην Κύπρο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να ενταχθεί στην ομάδα και να έχει πιθανότητες να προλάβει.

Φυσικά, εξυπακούεται πως αν ο Γεωργιανός κόουτς δεν βρει πρώτα παίκτη που να τον ικανοποιεί, θα προτιμήσει να καθυστερήσει ακόμη λίγο κι ας αναγκαστεί να προβεί σε… αλχημείες για ένα-δυο παιχνίδια, παρά να πάρει όποιον κι όποιον.

Προηγούμενο άρθροΣελίμοβιτς τριετίας
Επόμενο άρθροΜένει ή φεύγει;
ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ
Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1988. Σπούδασε παιδαγωγικά στη Ρόδo (την οποία ερωτεύτηκε) παίρνοντας διδακτορικό στη νυχτερινή ζωή. Ακολούθως φοίτησε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και το 2013 ξεκίνησε να εργάζεται ως αθλητικός συντάκτης, στο balla. Εκεί του αποδόθηκε το προσωνύμιο «κάκτος» το οποίο τον συνοδεύει μέχρι και σήμερα, παρ’ όλα αυτά το 2015 ήταν η τυχερή του χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας απέκτησε οικογένεια ενώ πήρε και μεταγραφή στον ΠΟΛΙΤΗ.