Καμία σκέψη για διακοπή παρά τα αυξημένα κρούσματα στο ΝΒΑ

Οι ομάδες έχουν αρχίσει και έχουν προβλήματα με τον κορωνοϊό, αλλά φαίνεται πως το ΝΒΑ δεν έχει καμιά σκέψη να κόψει την φόρα του.

BOSTON, MASSACHUSETTS - JANUARY 10: A general view inside TD Garden on January 10, 2021 in Boston, Massachusetts. Following league protocol, tonight's game between the Boston Celtics and Miami Heat has been postponed after a Heat player came back with an inconclusive Covid test. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Maddie Meyer/Getty Images) (Photo by Maddie Meyer/Getty Images)

Η σεζόν στο ΝΒΑ ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά τα πρώτα προβλήματα με τον κορωνοϊό έχουν αρχίσει. Οι ομάδες φαίνεται πως κολλούν η μία την άλλη, υπάρχουν θέματα σε πολλά ρόστερ, αλλά το ΝΒΑ δεν είναι διατεθειμένο να κάνει διάλειμμα.

«Περιμέναμε ότι θα αναβληθούν παιχνίδια αυτή την σεζόν και έχουμε βγάλει αντίστοιχο πρόγραμμα. Δεν υπάρχουν σχέδια για αναβολή στην σεζόν και θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε σύμφωνα με τους δικούς μας ειδικούς και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα».

Φαίνεται πως υπάρχει ανησυχία στους GMs και άπαντες ελπίζουν να μην καταρρεύσει ολόκληρη η λίγκα σε λίγο καιρό. Οι αριθμοί στην Αμερική είναι τραγικοί και ο κορωνοϊός σκοτώνει 4000 ανθρώπους καθημερινά.

Οι δυσκολίες στις ομάδες είναι πολλές, παίκτες που νοσούν αλλάζουν όλα τα προγράμματα και οι υπάρχουν αρκετά παράπονα.