Καμία ανησυχία για τον Τόρες, εντολή των γιατρών

Προσέχουν για να έχουν στην ΑΕΛ...

Παρά την έντονη ανησυχία που κυριαρχούσε στις τάξεις των φίλων της ΑΕΛ σχετικά με τον τραυματισμό του Μάνουελ Τόρες, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο 29χρονος άσος δεν αντιμετωπίζει τίποτα το σοβαρό παρά μόνο κάποιες δικαιολογημένες για την εποχή ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Ο Ισπανός άρχισε ως βασικός τον αγώνα με τον Άρη, αλλά αντικαταστάθηκε από τον Στυλιανό Παντελή στο 16’. Όπως προκύπτει από τα ενδότερα της ΑΕΛ, το ιατρικό τιμ της ομάδας έχει δώσει σαφείς οδηγίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τονίζοντάς τους πως με την παραμικρή ενόχληση που θα νιώθουν θα πρέπει να αποχωρούν από το γήπεδο. Και ο λόγος έχει να κάνει με την αποχή των ποδοσφαιριστών από την αγωνιστική δράση.

Έτσι, τίποτα δεν μοιάζει ανησυχητικό σχετικά με την αποχώρηση του 29χρονου εξτρέμ από το φιλικό με τον Άρη, ο οποίος θα κάνει κάποιες θεραπείες και στη συνέχεια θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Κέρκεζ.

Έρχεται ο Σάντος

Στην Κύπρο αναμένεται εντός των επόμενων ημερών το τελευταίο απόκτημα της ΑΕΛ Μπρούνο Σάντος. Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού και αν όλα πάνε καλά αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.