«Καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να πληρώσει τον Μπαπέ»

Για τις φήμες περί αποχώρησης του Κιλιάν Μπαπέ, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο

​Πολλά είναι τα σενάρια τα οποία έχουν γραφτεί για το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ. Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση της Παρί κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να παραμείνει στον γαλλικό σύλλογο ο νεαρός αστέρας, ωστόσο ο ίδιος στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει την σκέψη της μεταγραφής του σε κάποια άλλη ομάδα, στο άμεσο μέλλον.

Πάντως, το όνομα του Μπαπέ έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές με την Ρεάλ, αλλά ο τεχνικός των Μαδριλένων, Ζινεντίν Ζιντάν σε ερώτηση που του έγινε δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παρ’ όλα αυτά ο  αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, σε συνέντευξή του στο «France Football», ξεκαθάρισε πως είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον 22χρονο επιθετικό για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, τονίζοντας παράλληλα πως καμία άλλη ομάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να πληρώσει τις απολαβές του παίκτη.

«Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση με τον Μπαπέ είναι περίπλοκη. Αλλά εάν η Παρί δεν έχει τα μέσα αυτή τη στιγμή για να υποστηρίξει τα δύο μεγάλα της αστέρια (Μπαπέ – Νεϊμάρ), ποια ομάδα μπορεί να το κάνει; Καμία δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να πληρώσει τον μισθό του Μπαπέ», τόνισε χαρακτηριστικά.