Καλτσάς: «Πλεονέκτημα αλλά τι να το κάνεις αν στο τέλος βγεις δεύτερος» – ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις στην κάμερα της Ανόρθωσης ενόψει του αυριανού (4/12, 16:00) αγώνα με τη Δόξα στο Μακάρειο παραχώρησε ο Νίκος Καλτσάς.

Ο Ελλαδίτης εξτρέμ επιβεβαίωσε πως είναι καλύτερα και έτοιμος να αγωνιστεί και σημείωσε πως στην «Κυρία» δεν κοιτάνε τον αντίπαλο αλλά τη δική τους ομάδας παίζοντας πάντα για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι καλύτερα αυτή την εβδομάδα, έχω μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι είναι όλα τα παιδιά έτοιμοι να αγωνιστούμε σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω πάμε για να πάρουμε τους τρεις πόντους. Βεβαίως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα, το έχετε δει και τα προηγούμενα παιχνίδια που παίξαμε. Εμείς κοιτάμε τη δικιά μας ομάδα δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, τον σεβόμαστε αλλά είμαστε Ανόρθωση και πάντα παίζουμε για τη νίκη. Σίγουρα είναι ένα καλό πλεονέκτημα αυτό (σ.σ. η παρουσία στην κορυφή) αλλά τι να το κάνεις όταν είσαι όλη τη χρονιά πρώτος και στο τέλος βγεις δεύτερος, εμείς θέλουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Δείτε τις δηλώσεις του Καλτσά στο βίντεο (μετά τις δηλώσεις Χριστοφή)