Ακόμα τρία χρόνια στους Νάγκετς ο Γκόρντον για 133 εκ. δολάρια

Δημοσιεύθηκε 10:18 μμ
Ακόμα τρία χρόνια στους Νάγκετς ο Γκόρντον για 133 εκ. δολάρια
Ο φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς, Άαρον Γκόρντον, συμφώνησε σε επέκταση συμβολαίου τεσσάρων ετών ύψους 133 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανακοινώθηκε από το ESPN.

Η συμφωνία, που περιλαμβάνει player option για την περίοδο 2028/29 και μπόνους σε περίπτωση ανταλλαγής, προήλθε από την απόφαση του Γκόρντον να κάνει opt-in στα 23 εκ. δολάρια της σεζόν 2025/26, προσθέτοντας τρία επιπλέον χρόνια με maximum salary, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Αυτό επιτρέπει στους Νάγκετς να διασφαλίσουν έναν από τους καλύτερους ρολίστες στο πρωτάθλημα και έναν κρίσιμο μέλος της ομάδας που κατέκτησε το τρόπαιο του 2023.

Μετά την απώλεια του Κεντάβιους Κόλντγουελ-Πόουπ στην free agency (Ορλάντο) αυτό το καλοκαίρι, ήταν επιτακτική ανάγκη για το Ντένβερ να διατηρήσει τον Γκόρντον μακροχρόνια.

Ο Γκόρντον είχε μέσο όρο 13.9 πόντους και 6.5 ριμπάουντ, σουτάροντας με ποσοστό 55.6% εντός πεδιάς κατά τη διάρκεια της περιόδου 2023/24.

Μετά τα πρώτα 6 1/2 χρόνια της καριέρας του στο Ορλάντο, ο Γκόρντον αποκτήθηκε από τους Νάγκετς το 2021. Η ικανότητά του σε άμυνα και επίθεση τον έκανε το τελευταίο κομμάτι που έλειπε από το Ντένβερ για να φτάσει στον τίτλο καθώς ο Γκόρντον ανέπτυξε άμεση χημεία με τον Γιόκιτς.

Ο 29χρονος Γκόρντον, εισέρχεται στην 11η σεζόν του στο NBA με νέο νούμερο φανέλας. Άλλαξε τον αριθμό 50 στον αριθμό 32 προς τιμήν του μεγαλύτερου αδελφού του, Ντρου Γκόρντον, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Μάιο.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ