Χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς ο Αντετοκούνμπο

Δημοσιεύθηκε 26.4.2024
Χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Game 3 της σειράς των Μπακς με τους Πέισερς που μεταφέρεται τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/6, 12:30) στην Ιντιάνα.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει εκτός δράσης και δεν θα αγωνιστεί στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των play off με αντίπαλο τους Ιντιάνα Πέισερς που θα διεξαχθεί στο Gainbridge Fieldhouse (27/4, 12:30).

Ο «Greek Freak» ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό από ένα πρόβλημα στο πόδι το οποίο τον κρατάει μακριά από τα παρκέ και από το να βοηθήσει τα «Ελάφια» στο πολύ δύσκολο έργο τους.

Τη φετινή σεζόν ο Αντετοκούνμπο μετράει 30.4 πόντους, 11.5 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ μ.ό. σε 73 αγώνες με το Μιλγουόκι στην κανονική περίοδο ενώ δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς της σειράς με τους Πέισερς.

Μπακς - Πέισερς 1-1

Game 1: Μπακς - Πέισερς 109-94

Game 2: Μπακς - Πέισερς 108-125

Game 3: Πέισερς - Μπακς (27/4 - 00:30)

Game 4: Πέισερς - Μπακς (29/4 - 02:00)

Game 5: Μπακς - Πέισερς (01/05 - αν χρειαστεί)

Game 6: Πέισερς - Μπακς (03/05 - αν χρειαστεί)

Game 7: Μπακς - Πέισερς (05/05 - αν χρειαστεί)

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κρατήθηκαν στο... κόλπο οι Μπακς και μείωσαν τη σειρά στο 3-2 με τους Πέισερς

Κρατήθηκαν στο... κόλπο οι Μπακς και μείωσαν τη σειρά στο 3-2 με τους Πέισερς

Κρατήθηκαν στο... κόλπο οι Μπακς και μείωσαν τη σειρά στο 3-2 με τους Πέισερς