Ουέστμπρουκ: Πρώτος παίκτης μετά τον Κόμπι με 30άρα σε ημίχρονο (vid)

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Ουέστμπρουκ: Πρώτος παίκτης μετά τον Κόμπι με 30άρα σε ημίχρονο (vid)

Μπορεί οι Λέικερς να έχασαν από τους Χόρνετς και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ να αστόχησε στο τρίποντο που θα χάριζε τη νίκη στην ομάδα του, ωστόσο μπορεί να νιώθει περήφανος για ένα πράγμα ο γκαρντ των λιμνάνθρωπων.

Ο Russ που πρωταγωνίστησε στην επιστροφή των Λέικερς (και έκανε τον Τζόρνταν να φύγει από το γήπεδο λόγω της εικόνας της Σάρλοτ) που τελικά δεν ολοκληρώθηκε, είχε 30 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι κατάφερε να γίνει ο πρώτος παίκτης της ομάδας του Λος Άντζελες μετά τον τεράστιο Κόμπι Μπράιαντ με 30άρα σε ένα ημίχρονο.

Ο Black Mamba το έχει πετύχει στο τελευταίο ματς της καριέρας του κόντρα στους Τζαζ, όπου μέτρησε 38 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο στις 13 Απρίλη του 2016. Tότε ο Κόμπι είχε φτάσει στους 60 πόντους, ενώ ο Ράσελ τελείωσε με 35.

Κατηγορίες