Κεραυνός και ΑΕΚ για τον πρώτο τίτλο

Δημοσιεύθηκε 3:50 μμ
Κεραυνός και ΑΕΚ για τον πρώτο τίτλο

Στο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο κρίνεται απόψε (19:30) ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην καλαθόσφαιρα.

Ο Κεραυνός που σήκωσε το νταμπλ την περασμένη σεζόν και η Πετρολίνα ΑΕΚ θα κοντραριστούν σε έναν αμφίρροπο αγώνα που, όπως και πέρσι, αναμένεται να προσφέρει υψηλό αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Οι Στροβολιώτες θα παλέψουν για το 7ό τους Σούπερ Καπ, ενώ οι κιτρινοπράσινοι θέλουν να βάλουν το 6ο στην τροπαιοθήκη τους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Για 11η φορά το Σούπερ Καπ στην ΑΕΛ

Για 11η φορά το Σούπερ Καπ στην ΑΕΛ

Για 11η φορά το Σούπερ Καπ στην ΑΕΛ