Μπάσκετ: Ντέρμπι «αιωνίων» με τη δική του σημασία
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Με το ντέρμπι της Λευκωσίας ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται σήμερα η δέκατη αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League
Μια ημέρα μετά το επιβλητικό πέρασμα του Κεραυνού από την Πάφο, τα βλέμματα των φίλων της κυπριακής καλαθόσφαιρας στρέφονται στο ντέρμπι αιωνίων, όπου η Ομόνοια να υποδέχεται στην «CBF Arena» τον ΑΠΟΕΛ.
Οι πράσινοι αναμένεται να τα δώσουν όλα, για τη νίκη κόντρα στους γαλαζοκίτρινους, προκειμένου να μη θέσουν εαυτούς σε περιπέτειες. Αλλωστε, αν το «τριφύλλι» χάσει, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνει μακριά από την πρώτη τετράδα.
Από την πλευρά της, η ομάδα του Νικόλα Παπαδόπουλου, θα παρουσιαστεί στον Αγίο Δομέτιο με ανεβασμένη τη ψυχολογία, μετά τη σημαντική επιτυχία κόντρα στον Απόλλωνα, με απώτερο στόχο να συνεχίσει νικηφόρα και να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.
Μην χάσετε σήμερα (8/12) στις 18:30 το ντέρμπι ΟΠΑΠ Basket League: Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ / 10η Αγωνιστική ζωντανά από την CBF TV #CyprusBsketball https://t.co/cXNccWgOto
— Cyprus Basketball Federation (@BasketCyprus) December 8, 2019
Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της δέκατης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League:
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου
ΑΠΟΠ – Κεραυνός 57-94
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου
18:30 Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ (CBF Arena)
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου
19:00 ΕΘΑ Έγκωμης – ΕΚΑ ΑΕΛ (Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία)
19:00 Ε.Ν. Παραλιμνίου – Απόλλωνας (κλειστή αίθουσα Παραλιμνίου)
