Αμάν πρεμιέρα ο Γιάννης: 30άρα, triple-double, ιστορικό ρεκόρ και «διπλό» στο Χιούστον! (videos)

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Αμάν πρεμιέρα ο Γιάννης: 30άρα, triple-double, ιστορικό ρεκόρ και «διπλό» στο Χιούστον! (videos)

Aπολαυστικός ο Αντετοκούνμπο!




Με κορυφαίο τον MVP της περσινής σεζόν, Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς μπήκαν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, παίρνοντας σπουδαία νίκη επί των Ρόκετς μέσα στο Χιούστον με 117-111, παρότι στο ημίχρονο ήταν στο -16 (66-50)!


Ο «Greek Freak» ήταν απολαυστικός στην πρεμιέρα, σκόραρε 30 πόντους και έφτασε σε triple-double, καθώς μέτρησε 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ.


Μάλιστα, ο Αντετοκούνμπο, που αγωνίστηκε για 28 λεπτά και αποβλήθηκε με έκτο φάουλ 5' πριν από το τέλος, έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος που σε πρεμιέρα του πρωταθλήματος σημειώνει triple-double σκοράροντας 30 πόντους, μετά τον Όσκαρ Ρόμπερτσον το 1966!


Mάθιους και Ιλιασόβα με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα ακολούθησαν τον Γιάννη στο σκοράρισμα, ενώ από 11 πόντους κατέγραψαν οι Μίντλετον, Λόπες και Μπλέντσο, Δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης, που ήταν στον πάγκο με τα πολιτικά.


Από πλευράς Ρόκετς, double-double έκαναν οι Ουέστμπρουκ και Χάρντεν, με τον πρώτο να έχει 24 πόντους και 16 ριμπάουντ και τον «Μούσια» να μετρά 19 πόντους και 14 ασίστ.


Τα δωδεκάλεπτα: 30-23, 66-50, 87-78, 111-117


Τα καλύτερα του Γιάννη:



Τα highlights του αγώνα:





Κατηγορίες