Προς παραμονή ο Σπανούλης στο Περιστέρι!

Δημοσιεύθηκε 29.4.2024
Προς παραμονή ο Σπανούλης στο Περιστέρι!

Ο 41χρόνος προπονήτης είναι πολύ κοντά στην ανανεώση συμβολαίου του με το Περιστέρι BC.

Στην πρώτη σεζόν του, με ένα ρόστερ που έφτιαξε από την αρχή αλλά και με μία μεγάλη οικονομική υπέρβαση που έκανε η διοίκηση του συλλόγου για να τον υπογράψει σε διετές συμβόλαιο (σε σχέση με τα χρήματα που είχε αρχικά υπολογίσει να δαπανήσει για την περυσινή χρονιά), ο Βασίλης Σπανούλης οδήγησε το Περιστέρι στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην 3η θέση του πρωταθλήματος και σε τρεις νίκες επί του Παναθηναϊκού με το πολλαπλάσιο budget.

Φέτος, καθώς απέχουμε μόλις έναν αγώνα για την έναρξη της post season στην Basket League, οι «κυανοκίτρινοι» έχουν πλεονέκτημα έδρας για την κατάκτηση του άτυπου τίτλου μεταξύ των υπόλοιπων ομάδων πλην «αιωνίων» (3η θέση) και φυσικά έγραψαν την πιο χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή τους ιστορία, με την πρόκριση στο Final 4 του BCL και την κατάκτηση της 4ης θέσης, μετά από τις δύο ήττες που γνώρισαν στις μικρές λεπτομέρειες στην “Stark Arena”.

Gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ξεκινάνε οι τελικοί!

Ξεκινάνε οι τελικοί!

Ξεκινάνε οι τελικοί!

Έβγαλε την… υποχρέωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Προμηθέα

Έβγαλε την… υποχρέωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Προμηθέα

Έβγαλε την… υποχρέωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Προμηθέα