Καίγεται για βαθμολογικό κέρδος

Ο Εθνικός φιλοξενεί σήμερα (17:00) την ΑΕΛ και θέλει νίκη και μόνο νίκη καθώς καίγεται για βαθμούς αφού μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μετράει πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Η Αχνιώτικη ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση με έναν βαθμό και θέλει νίκη για ανάκαμψη, ψυχολογία και νέο ξεκίνημα.

Μπορεί η ΑΕΛ να είναι στα ψηλά της βαθμολογίας και ο Εθνικός στα χαμηλά αλλά για την ομάδα της Άχνας είναι παιχνίδι μίας επιλογής. Υπάρχει σεβασμός στους γαλαζοκίτρινους, αλλά ο Εθνικός έχασε ήδη πολύ έδαφος και σήμερα θέλει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Φέτος μετράει ήδη δύο ήττες στο Δασάκι και μάλιστα βαριές ήττες και για αυτό σε καμιά περίπτωση δεν χωράει νέα αποτυχία εντός έδρας. Με τον ΑΠΟΕΛ οι Αχνιώτες έπαιξαν καλά αλλά δεν πήραν τίποτε. Σήμερα θέλουν και πάλι καλή εμφάνιση αλλά αυτή τη φορά να πάρουν και το ζητούμενο.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ηλίας Χαραλάμπους υπάρχουν ερωτηματικά, Μπογκατίνοφ, Μ. Ηλία, Αμπτουλάγιεφ, διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Ερωτηματικό αποτελούν και οι Ταράσοφς, Κάραουσκς και Ντόλεζαλ.