Και γέμισε το ταμείο του, και δεν «ξεγυμνώθηκε»…

Δεν αμφιβάλλουμε ότι έφυγαν καλοί παίκτες από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, όπως αρκετοί Κύπριοι που έλαμπαν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος με τις εμφανίσεις τους. Οι Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Πάρης Ψάλτης, Στέλιος Ανδρέου, Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Όμως, ίσως να υπερέβαλαν κάποιοι ότι η ομάδα «ξεγυμνώθηκε» εντελώς. Διότι, όχι μόνο οι μαυροπράσινοι ενισχύθηκαν, όχι μόνο ο Γιώργος Πετράκης μαζί με τον Χριστόφορο Τορναρίτη βρήκαν τον τρόπο να καλύψουν τα κενά, όπως με την απόκτηση των Μποβέδα, Μολ και άλλων, αλλά το κυριότερο είναι ότι ο Ολυμπιακός φρόντισε να κρατήσει πολύ καλές μονάδες, αυτές που του δίνουν το κάτι παραπάνω. Όπως τους Σαρφό, Σάλι και Γκουστάβο, ο οποίος μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, όμως, αλήθεια, πόσες ομάδες, ακόμη και μεγάλες, έχουν τέτοιους μπαλαδόρους παίκτες που να δίνουν ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας τους όταν αυτή είναι απαραίτητη;

Παρότι βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος, φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός παραμένει μια τεχνική ομάδα με παίκτες που ξέρουν μπάλα και έναν προπονητή που ήξερε την ομάδα πριν έρθει – φρόντισε γι’ αυτό ο πατέρας του Γιώργου Πετράκη. Οι υπεύθυνοι λοιπόν των μαυροπρασίνων είναι διπλά κερδισμένοι.

Διότι από τη μια κατάφεραν να ενισχύσουν το ταμείο τους παραχωρώντας αρκετούς παίκτες και την ίδια ώρα κράτησαν την ομάδα σε πολύ καλό επίπεδο. Παρά τη φυγή αρκετών βασικών, φαίνεται ότι το υπόβαθρο υπήρχε. Άγνωστο είναι τι θα καταφέρουν οι μαυροπράσινοι φέτος, όμως τα δείγματα μέχρι τώρα είναι άκρως θετικά.

Προηγούμενο άρθροΜέσι: «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω αλλά μου είπαν ότι δεν μπορώ»
Επόμενο άρθροΦόντα για να γράψει ιστορία!
Κατάγεται από τη Λεμεσό. Αποφοίτησε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εργάζεται στον ΠΟΛΙΤΗ από το 2003. Από μικρός ήταν με μια μπάλα στα πόδια και το μεγάλο του όνειρο ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν κατάφερε, όμως, να το εκπληρώσει. Εντούτοις βρίσκεται κοντά στο άθλημα υπό την ιδιότητα του αθλητικού συντάκτη κι αυτό… απαλύνει τον πόνο του! Μπορεί να μην εκπλήρωσε τη μεγάλη του επιθυμία, όμως κατάφερε να αγωνιστεί στο «Old Trafford» σε ένα τουρνουά μαζί με άλλους συναδέλφους από διάφορες χώρες. Στο «Θέατρο των Ονείρων» έζησε για λίγο το δικό του όνειρο. Ας είναι!