Και εγώ λυπούμαι για το χάλι μας…

Πριν από λίγες μέρες το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ Γιώργος Φαντάρος έκανε μια ανάρτηση και σε αυτήν είχε γράψει πολλά και διάφορα. Θα κρατήσω την εξής φράση: «Λυπούμαι για το χάλι μας». Δεν είσαι μόνος σου. Λυπούμαι και εγώ για το χάλι στο ποδόσφαιρό μας αλλά μαζί με μένα θεωρώ πως λυπούνται και όλοι οι υγιείς φίλαθλοι.

Λυπούμαι για το χάλι μας που δεν μπορέσαμε τόσα χρόνια να βρούμε τους μηχανισμούς να μπει ένα τέλος στη μάστιγα των προσυννενοημένων παιχνιδιών και όταν έρθει φάκελος ο προορισμός του είναι ο ίδιος. Μπαίνει στο συρτάρι και πάμε παρακάτω, μέχρι τον επόμενο.

Λυπούμαι για το χάλι μας που χάνεται συνεχώς η αξιοπιστία του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, της 15ης χώρας στη βαθμολογία της UEFA, γιατί κάθε τρεις και λίγο θυμόμαστε να αλλάξουμε την προκήρυξη γιατί ο καθένας που αισθάνεται «αδικημένος» ζητά αλλαγές μεσούσης της περιόδου.

Λυπούμαι για το χάλι μας γιατί, αντί να υπάρχουν τεχνοκράτες σε πόστα υψίστης σημασίας όπου πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου ή του αθλητισμού γενικότερα, αποφασίζουν κάποιοι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το οπαδικό και το προσωπικό τους συμφέρον.

Και λυπούμαι περισσότερο γιατί δεν θα αλλάξουμε ποτέ. Γιατί πολύ απλά αυτή είναι η νοοτροπία μας. Ό,τι μας συμφέρει…

Προηγούμενο άρθροΌταν πρέπει, όχι κάθε μέρα
Επόμενο άρθροΉταν δυνατό το χαστούκι για την Ένωση…
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ
Αφού δεν μπόρεσε να γίνει μεγάλο αστέρι στο ποδόσφαιρο, παίζοντας μπάλα στις αλάνες της Κοράκου (αν και λέει ότι ήταν πολύ καλός αλλά ατύχησε), αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία και το αθλητικό ρεπορτάζ. Γεννημένος τον Απρίλιο του 1987, σπούδασε δημοσιογραφία στο Frederick University και τον Μάρτιο του 2008 εντάχθηκε στο ρόστερ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ και όλο αυτό το διάστημα έπαιξε σε όποια θέση τον έβαλε ο προπονητής του. Λέει πάντως πως είναι καλός παντού.