«Ήταν το όραμα που μου είχαν εξηγήσει οι άνθρωποι της Ανόρθωσης»

Συνέντευξη του προπονητή-παίκτη της ομάδας, Γρηγόρη Παντούρη, ετοίμασε το γραφείο Τύπου της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης. Σε αυτή γίνεται αναφορά για τη συμμετοχή της ομάδας τη νέα χρονιά στη β1 κατηγορία.

Διαβάστε την:

Ο Γρηγόρης Παντούρης, ήλθε στην ομάδα μας, από τότε που η Ανόρθωση μας αγωνιζόταν στη Β2` με σκοπό να τη βοηθήσει για να ανέβει στη Β1` και από εκεί, στην κατηγορία των μεγάλων.

Η πολύχρονη του εμπειρία, σε συνδυασμό με την αγωνιστική του αξία, ήταν αυτά που και ο ίδιος ο Γρηγόρης ανέμενε να προσφέρει στην ομάδα μας, αλλά και τα ίδια ακριβώς, που η Ανόρθωση ανέμενε από αυτόν!

Τώρα, η Ανόρθωση μας ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην 1η κατηγορία και ο Γρηγόρης Παντούρης, δηλώνει παρών σε αυτήν την προετοιμασία, σε αυτήν την προσπάθεια.

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, πήρε μια συνέντευξη από το Γρηγόρη Παντούρη, κατά την οποία αναφέρεται τόσο στο οδοιπορικό του στην ομάδα μας, αλλά και για το γεγονός συμμετοχής της στην 1η κατηγορία.

-Γρηγόρη, περίγραψε μας τα συναισθήματα σου, μόλις έγινε γεγονός η άνοδος της ομάδας μας στην 1η κατηγορία:

«Ήταν το όραμα που μου είχαν εξηγήσει οι άνθρωποι της Ανόρθωσης, από την πρώτη στιγμή που έγινα και εγώ, μέλος της οικογένειας της. Αυτό λοιπόν, ήταν και το πρώτο πράγμα που θυμήθηκα, κατά την παραλαβή του τροπαίου, ως πρωταθλητές στη Β1` κατηγορία.

Σκεφτόμουν, το πόση χαρά ένιωσε ο πρόεδρος κ. Μικελλίδης, ο διευθυντής της ομάδας κ. Πασσάς και όλοι οι άνθρωποι της Ανόρθωσης.

Ήταν μια χαρά που ένιωσα και εγώ, μαζί με τους προπονητές και συμπαίκτες μου, μια χαρά που ήταν δικαιολογημένη, ακριβώς επειδή ήταν μια δίκαιη άνοδος για την Ανόρθωση».

-Τι έχεις να θυμάσαι από τη μέχρι τώρα παρουσία σου στην ομάδα μας;

«Όπως σας είπα, θυμάμαι πολύ καλά το όραμα της διοίκησης. Εκτός όμως από αυτό, έχω να θυμάμαι το άριστα επαγγελματικό περιβάλλον που επικρατεί στην ομάδα και όχι μόνο σε αυτήν των ανδρών, αλλά σε όλα τα κλιμάκια της ομάδας μας.

Αυτό που θέλω να θυμάμαι στη συνέχεια, είναι η πραγματοποίηση των φιλοδοξιών που υπάρχουν στην Ανόρθωση, κατά την παρουσία της στην 1η κατηγορία».

-Πως νιώθεις, ότι θα είσαι ένα σημαντικό μέλος της προσπάθειας που θα κάνει η Ανόρθωση στην 1η κατηγορία;

«Αυτό είναι κάτι το πολύ όμορφο για μένα! Σίγουρα, γνωρίζω αρκετά πράγματα από το χώρο της 1ης κατηγορίας, μέσα από τα αρκετά χρόνια που έχω αγωνισθεί σε αυτήν και βέβαια, χαίρομαι επειδή θα αγωνιστώ ξανά σε αυτό το επίπεδο.

Πρέπει να τονισθεί ότι η 1η κατηγορία, είναι ένας πολύ διαφορετικός χώρος, σε σχέση με τις πιο κάτω κατηγορίες και πάνω σε αυτό το κομμάτι, μέσα από τα όσα γνωρίζω, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου».

-Σε ότι αφορά το κομμάτι της προετοιμασίας, θα ήθελες να πεις κάποια λόγια;

«Όπως σας ανέφερα και πιο πάνω, η Ανόρθωση λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια και βάση αυτών, προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας.

Άρα όλοι θεωρούν ως δεδομένο ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό, σε όλους τους τομείς, ούτως ώστε η ομάδα μας, να παρουσιαστεί πανέτοιμη για να διεκδικήσει και να πετύχει στους στόχους της».