«Ήταν οφσάιντ το γκολ της Ανόρθωσης, περάσαμε πολλά»

Παράπονα για το γκολ που πέτυχε η Ανόρθωση έχουν στον Εθνικό, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας, Μάριο Μιτσίδη, σε δηλώσεις του στο Super Sport FM, να υποστηρίζει ότι υπήρξε οφσάιντ.

Για την ήττα από την Ανόρθωση: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορούσαμε για κάτι θετικό, όμως δεν τα καταφέραμε. Έγινε μεγάλη προσπάθεια όμως υπάρχουν φάσεις που νιώθουμε αδικημένοι».

Ποιες φάσεις; «Το γκολ που πέτυχε η Ανόρθωση ήταν οφ σάιντ. Είναι κάτι που οφείλουμε να αναφέρουμε γιατί περάσαμε πολλά αυτό τον καιρό».

Για τις αλλαγές που έγιναν; «Ο πρώτος λόγος είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ανακάμψει πλήρως και φαίνεται στην απόδοση τους. Οι προπονητής έκανε τις αλλαγές για να βγει αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι αστείο ο κορωνοϊός. Ακόμα και σε αθλητές προκαλεί κακό».

Για το θέμα προπονητή και την απομάκρυνση του κ. Κλάφουριτς: «Ήταν μια απόφαση του συμβουλίου. Σήμερα έχουμε συνεδρία και θα αποφασίσουμε ποιος θα είναι επόμενος προπονητής. Υπάρχουν ονόματα στο τραπέζι. Ελπίζουμε μέχρι αύριο να καταλήξουμε και να ανακοινώσουνε».

Υπάρχουν και Κύπριοι στη λίστα; «Υπάρχουν και Κύπριοι. Η απόφαση θα είναι με γνώμονα το καλό της ομάδας».

Αν θα είναι προπονητής που γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα: «Το να βρεις προπονητή που γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα είναι καλό. Δεν το βλέπουμε μόνο αυτό. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για να αρχίσει η αντεπίθεση της ομάδας».

Για τη συνέχεια: «Πιστεύουμε στην ομάδα. Υπάρχει ποιότητα, θέληση και δύναμη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Είμαστε μια οικογένεια και μαζί θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση».

Για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Όσο δεν παίρνεις τη νίκη, το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα πάμε για τη νίκη, θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να πάρουμε ανάσα».