«Ήταν ευγενικός ο Χρύσης, χειρότερα τα πράγματα – Τεράστιος ο Στυλιανού, του είπα για εθνική»

Διαβάστε όσα ανέφερε μετά τη νίκη επί της Ένωσης (4-2) ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Γιαννάκης Ποντικός, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες του κατέθεσαν ψυχή, αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες στις οποίες προπονείται η ομάδα του ενώ αποθέωσε τον Μάριο Στυλιανού για την εμφάνισή του ως κεντρικός αμυντικός.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, κατέθεσαν ψυχή και πήραν μια πανάξια και δίκαιη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που χαρακτηρίστηκε από πολλούς η καλύτερη ομάδα στο γκρουπ, όντως είναι καλή ομάδα κι αυτό κάνει τη νίκη μας πιο μεγάλη.

Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς όχι τόσο για το αν έχει πιθανότητες η ομάδα να διεκδικήσει παραμονή αλλά στο να κρατήσουμε τους παίκτες προσηλωμένους, να προπονούνται και να παίξουν το υπόλοιπο του πρωταθλήματος γιατί θέλω να πω ότι πρέπει το συμβούλιο της κοινότητας των Πολεμιδιών να προβληματιστεί με το γήπεδο γιατί οι συνθήκες στις οποίες προετοιμαζόμαστε είναι τραγικές. Είχε πει και ο φίλος ο Χρύσης για τις εγκαταστάσεις και νομίζω ήταν πολύ ευγενικός, είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα, κάνουμε αγώνα με τους παίκτες για να προπονούμαστε και να παίζουμε. Ευχαριστώ τη διοίκηση που κάνει προσπάθειες να κρατήσει την ομάδα ζωντανή.

Για το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει σε αρκετά παιχνίδια με 3-5-2 και πρόσφατα με 4-3-3, προετοιμαστήκαμε και για τα δύο συστήματα, θέλαμε να παίξουμε λίγο πιο επιθετικά.

Τοποθετήσαμε τον Μάριο Στυλιανού κεντρικό αμυντικό και παραξενεύτηκε όταν του το είπα, σήμερα θέλω να τον συγχαρώ γιατί ήταν τεράστιος απέναντι σε έναν σωματικά πολύ πιο δυνατό αντίπαλο, έπαιξε τόσο καλά που του είπα ‘αν συνεχίσεις έτσι θα πας στην εθνική σαν κεντρικός αμυντικός’.

Όλοι προσπάθησαν πάρα πολύ, ακολούθησαν το πλάνο και πετύχαμε μια τεράστια νίκη που μπορεί να είμαστε τελευταίοι και να μας έχουν ξεγραμμένους όμως για μας είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία, για τη συνέχεια, για να είμαστε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας».